Selecteer pagina

Het Haags Amateurvoetbal: vooraf veel verwacht van ODB

Het Haags Amateurvoetbal: vooraf veel verwacht van ODB

Wilhelmus heeft vandaag optimaal geprofiteerd van het puntverlies van koploper HMSH bij Charlois (zon). HMSH verloor in Rotterdam met 3-2, Wilhelmus versloeg hekkensluiter REMO met maar liefst 6-1. Door deze resultaten komt Wilhelmus in punten weer op gelijke hoogte met HMSH, maar pakt de koppositie over vanwege het positievere doelsaldo.

ODB en Full Speed, waar op voorhand ook veel van werd verwacht, leden vandaag weer puntverlies. ODB ging met 2-1 onderuit op bezoek bij Dubbeldam, Full Speed speelde met 1-1 gelijk bij COAL. De ploegen staan op een respectievelijke teleurstellende 6e en 9e positie op de ranglijst.

DHL boekte vanmiddag een nipte 1-2 zege op Kethel Spaland (zon), waardoor de Delftenaren stegen naar plek 8. SEP pakte met een 1-1 gelijkspel tegen WCR het 2e punt in deze poule en staat nog altijd enerlaatste.

bron: Haags Amateurvoetbal

Vanmiddag hebben we tijdens de wedstrijd een aantal keren livebeelden van de wedstrijd via de website en You Tube uitgezonden.
Tijdens dit fragment scoort Rick de Graaf, helaas is doelpunt niet in beeld, maar wel de reactie van medespelers en supporters

lees ook