Selecteer pagina

Het blijft tobben

Het blijft tobben

Dubbeldam

Het blijft tobben met Dubbeldam in de derde klas ‘hoog’ of wel de promotiecompetitie om enkele plekken in de tweede klas. In Voorburg werd deze middag met 3-1 verloren van Wilhelmus.

Het betekende de tweede nederlaag op rij voor de Dubbeldammers die ook al hun openingswedstrijd verloren. Alle op de tweede van de elf speeldagen werd gewonnen (2-3 bij Remo) waardoor Dubbeldam nu met slechts drie punten uit vier duels tiende staat.

De man die voor Dubbeldam vanmiddag ongrijpbaar bleek was spits Jacky Adam die alle drie de Voorburgse goals maakte (1-0, 2-0 en 3-1). De eerste trap van zijn hattrick noteerde Jacky in de 33ste minuut. Een kwartier na rust vergrootte hij de voorsprong naar 2-0. Na een rode kaart voor Wilhelmus bracht Dennis Geschiere weer hoop in de Dordtse harten (2-1). Dubbeldam slaagde er evenwel niet in de numerieke meerderheid uit te buiten. Sterker nog, het in de slotfase louter op de counter loerende Wlhelmus profiteerde van de begrijpelijke Dubbeldamse aanvalsdrift met wederom Jacky Adam als de dodelijke scherpschutter.

Bij Dubbeldam concludeerde men na afloop dat de ploeg te veel moeite kende met de stevige wijze waarop Wilhelmus de persoonlijke duels aanging. Overigens onderscheidden beide doelverdedigers zich met fraaie reddingen. Robin van Dijk pareerde namens Dubbeldam venijnige inzetten, zijn collega aan de overzijde verrichtte onder meer een haast onmogelijke parade op een inzet van Jerry van Ingen.

Stand bovenaan: Wilhelmus en HMSH 4-10, Coal 4-8, 10de Dubbeldam 4-3. Komende zondag is het Full Speed tegen Dubbeldam.

bron: De Stem van Dordt