Selecteer pagina

Handhaaft Dubbeldam 4 de koppositie

Handhaaft Dubbeldam 4 de koppositie

Details

DatumTijdLeagueSeizoen
03/0212:006e klasse2018 - 2019

Na de zege vorige week tegen het eerste elftal van HZ’75 heeft Dubbeldam 4 zich op kop van deze klasse genesteld. Nu zeggen ze vaak dat aan de top komen makkelijk is dan er te blijven. Toch zal dat het streven zijn in de thuiswedstrijd tegen SVC 2.

Tegenstander SVC komt uit Standdaarbuiten en is terug te vinden op de zesde plaats van de ranglijst. Van de acht tot nu toe gespeelde wedstrijden werd de helft gewonnen en de andere helft verloren met een doelsaldo van +2.

SVC begon met een grote nederlaag aan het seizoen. Want de eerste wedstrijd op 23 september tegen HZ’75 werd met maar liefst 8-0 verloren.

SVC herstelde zich knap met drie zeges op een rij.

Eerst werd Kruisland met een 4-1 nederlaag naar huis gestuurd. Een week later speelden zij tegen st TPO/VOV 2. Dubbeldam had het erg lastig tegen deze tegenstander en keerde met een nederlaag terug uit Moerdijk. SVC won dit duel echter met een zevenklapper 2-7. Een week later werd op eigen veld gewonnen van Noordhoek 2.

Op 28 oktober kwam een omslag in deze zegereeks. Toen werd nipt met 2-3 van Virtus verloren en bleek het begin van een mindere periode voor SVC te zijn.
Een week later verloor men van Papendrecht, een week later gevolgd door een 4-2 nederlaag tegen BSC.

Afgelopen zondag werd dan toch weer gewonnen en gelijk met ruim verschil.
Oranje Blauw’14 werd met een 4-0 nederlaag naar huis gestuurd.

Aan Dubbeldam de taak om te zorgen dat SVC nu weer niet kan gaan bouwen aan een zegereeks.

Dubbeldam 4 begon slecht aan de competitie met een nederlaag tegen Papendrecht. Zelf schreven ze al dat ondanks het verlies het vertrouwen er was dat dit wel eens een heel mooi seizoen kon worden.
Dat bewezen ze een week later in Prinsenbeek. Tegen Beek Vooruit, nu medekoploper, werd een overwinning geboekt met maar liefst 2-5.

Na twee zeges met 5-0 volgde de reeds gememoreerde nederlaag tegen TPO/VOV, gevolgd door een gelijkspel op een dag dat voetbal even minder belangrijk bleek te zijn.

Tegen Virtus volgde het herstel met een zevenklapper. De 7-1 maakte al indruk, maar dat heeft zeker de overwinning afgelopen zondag op HZ’75 gedaan. De ploeg uit Hooge Zwaluwe hadden in zes duels al 36 keer het net geraakt en nog maar zes keer hoeven te vissen.
Maar Dubbeldam was oppermachtig en keerde met een prachtige 0-3 zege terug uit Hooge Zwaluwe.

Nu zaak om de glans van deze zege niet te verliezen en ook SVC met een nederlaag terug te sturen.

Sven Koster houdt ons wekelijks middels een geweldig verslag op de hoogte van de avonturen van dit team.
In onderstaande tabel kan je deze nog eens teruglezen door op verslag of de titel van de wedstrijd te klikken