Selecteer pagina

Haaglandenvoetbal: Wilhemus gaat voor koppositie

Haaglandenvoetbal: Wilhemus gaat voor koppositie

In deze klasse gaan na drie duels drie club op kop met zeven punten uit drie wedstrijden: Wilhelmus, COAL en HMSH. SEP en REMO hebben nog geen punt gepakt in drie wedstrijden.

Wilhelmus is aan de Groene Zoom gastheer van Dubbeldam, dat vorige week met 1-3 thuis verloor van COAL. De formatie van trainer Oscar Laguna Burgos zag geen kans de volle buit binnen te halen op sportpark kerkpolder, want het speelde 2-2 bij Full Speed in Delft. SEP kan niet alleen zichzelf een dienst bewijzen door punten te pakken bij COAL aan de Oldegaarde in Rotterdam, maar ook Wilhelmus en HMSH. SEP, dat op het laatste moment in de klasse hoog terecht kwam, staat nog op nul punten.

Valse start

HMSH wacht geen eenvoudig duel, want het speelt aan de Brasserskade in Delft tegen DHL, dat maar één punt minder heeft. Trainer André Slegtenhorst wil de punten in eigen huis houden. Richard Langeveld gaat met zijn Full Speed een visite afsteken in Rotterdam bij Charlois. Beide teams staan op 4 uit 3. ODB kende een valse start in het tweede deel van de competitie met twee gelijke spelen. Vorige week werd thuis gewonnen van Charlois. Zondag nemen de mannen van trainer Henk Baggerman het op in Schiedam tegen Kethel Spaland. REMO tenslotte hoopt uit tegen WCR van de hatelijke nul punten af te komen.

Bron: haaglandenvoetbal.nl