Selecteer pagina

Dubbeldam - Goes
GOES staakt trainingen
Bij voetbalvereniging GOES zijn ze voorlopig gestopt met trainen. Binnen de vereniging is er iemand positief getest op het coronavirus en om verdere verspreiding te voorkomen zijn alle activiteiten op het sportcomplex opgeschort.
Goes was al begonnen aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen, maar is hier per direct ook weer mee gestopt.

Omdat het niet duidelijk is met wie de besmette persoon allemaal in contact is geweest en omdat deze week bekend werd dat de GGD minstens 25 nieuwe coronabesmettingen heeft geconstateerd in Goes zijn alle trainingen afgelast.

Volgens het bestuur van voetbalvereniging GOES is besloten om alle trainingen (senioren en jeugd) tot nader order te stoppen aangezien veel van de spelers in de leeftijdscategorie van jongvolwassenen zit. Dat is de leeftijdsgroep die volgens de GGD getroffen is. Eerder deze week maakte de GGD al bekend een forse groei in besmettingen te zien bij de jongvolwassenen.

Alle begrip voor beslissing

De trainer van de eerste selectie, Kevin Hollander, heeft uiteraard alle begrip voor de beslissing van het bestuur. “We moeten geen risico nemen. Deze week gaan we in ieder geval niet meer trainen, wanneer we weer op het veld staan is niet duidelijk.”

Bron: omroep zeeland