Selecteer pagina

Goede start voor Steeds Hooger

Goede start voor Steeds Hooger

Details

DatumTijdLeagueSeizoen
30/0914:003e klasse2018 - 2019

steeds HoogerAanstaande zondag al weer de tweede competitieronde in de 3e klasse Q4 tegen Steeds Hooger.
Deze Rotterdamse ploeg is ook nieuw in de competitie.
Wat wel vertrouwd is, zijn de clubkleuren want ook hun shirt is zwart wit verticaal gestreept met daaronder een witte broek en zwarte sokken.

Steeds Hooger werd ok 10 mei 1907 opgericht en speelt aan de Kanaalweg in Rotterdam. Hier werd afgelopen zomer een kunstgrasveld aangelegd

Archief

Zover de geschiedschrijving terug gaat heeft RV&AV Steeds Hooger altijd in de vierde of vijfde klasse gespeeld.
Uitzondering vormde het seizoen 2012/2013 e 2014/2015 toen ze een seizoen in de derde klasse speelden. Met 27 doelpunten voor en 67 tegen en in totaal 21 punten degradeerden de Rotterdammers rechtstreeks terug naar de vierde klasse. Een jaar later eindigden ze als vierde in de vierde klasse en mochten na het behalen van de tweede periodetitel deelnemen aan de nacompetitie. Dat werd succesvol afgerond en dus speelden ze een jaar later weer in de 3e klasse. Nu werden slechts 17 punten gehaald met een doelsaldo van 34 voor en 82 tegen. Dit betekende wederom binnen een jaar weer de afzink naar de vierde klasse.

Afgelopen seizoen sloot Steeds Hooger af als de nummer zeven van de vierde klasse. In 20 wedstrijden werden 30 punten verzameld met een doelsaldo van 50 voor en 51 tegen.
Door de samenvoeging van de derde en vierde klasse mag Steeds Hooger dit jaar dan toch in ieder geval de eerste competitiehelft uitkomen in de derde klasse.

Nieuwe spelers

De technische commissie en de trainersstaf van Steeds Hooger hebben onder leiding van zijn nieuwe trainer Jerry de Groot de selectie voor dit seizoen van nieuw elan voorzien. De volgende spelers zijn Steeds Hooger komen versterken:

Joey Luijken (Gouda), Maurice Hagens (HSC’21), Ramazan Karaduman (HOV/DJSCR), Farley Verkerk (HOV/DJSCR), Chaimen Schrijnemakers (Neptunus), Kevin Ketting (Ommoord) en Mustafa Dogan (DCV)

Bekertoernooi

Steeds Hooger behaalde in het bekertoernooi drie punten. Deze werden in de eerste wedstrijd tegen Van Nispen binnengesleept. De derdeklasser uit De Zilk werd op eigen terrein op een 1-2 nederlaag getrakteerd. Een week later echter vertrok HDV na 90 minuten met de drie punten naar ’s Gravenhage. Steeds Hooger verloor de tweede bekerwedstrijd op eigen terrein met 0-2 van de eveneens derdeklasser. Ook de laatste bekerwedstrijd in en tegen Stolwijk ging verloren, ditmaal met de cijfers 2-1.

Competitie

In de eerste competitieronde speelde Steeds Hooger op eigen veld tegen Pretoria R. De voorbereiding van Pretoria R is door de droogte en hoge temperaturen in het spreekwoordelijke water gevallen. In augustus stond er geen grassprietje meer op het veld en wordt met man en macht gewerkt om hier toch nog iets van te maken.
Steeds Hooger begon de competitie sterk en won deze wedstrijd met 3-2