Selecteer pagina

Goed nieuws uit de ziekenboeg

Goed nieuws uit de ziekenboeg

De laatste weken hebben Rob Kanters en Suzanne van de Vossenberg overuren gedraaid. Wat zijn wij getroffen door blessures en nog steeds zijn enkele spelers nog niet hersteld. Daar kwam afgelopen zondag ook nog de blessure van Mika Gutierrez bij.

Gelukkig is er ook veel goed nieuws te melden.
Dennis Geschiere en Roy Schrauwen speelden vorige week in de bekerwedstrijd van het tweede mee en begonnen afgelopen zondag tegen Irene’58 in de basis.
Dennis dacht al eerder hersteld te zijn, maar moest toen na 25 minuten weer afhaken.
Gelukkig had hij de bekerwedstrijd goed doorstaan en toonde hij zondag aan weer scherp te zijn.
Koppend nam hij de eerste treffer voor zijn rekening. Daarna leek hij op weg naar de 0-2, maar werd toen ten onrechte terug gevlagd voor buitenspel.

Roy Schrauwen stond al vanaf de tweede speelronde met een blessure langs de kant. Ook hij werkte hard om terug te keren. Vorige week werd hij in de bekerwedstrijd tegen Sarto verkozen tot man of the match en deze week mocht hij weer in de basis starten bij Dubbeldam 1.

Ook Jerry van Ingen was enkele weken met een blessure uitgeschakeld. Deze wedstrijd kwam nog te vroeg om in de basis te starten maar twintig minuten voor tijd viel hij wel in. Hij luisterde zijn rentree op met een prachtig doelpunt.

Hopelijk keren de andere geblesseerden ook weer snel terug !