Selecteer pagina

Goed nieuws uit de ziekenboeg

Goed nieuws uit de ziekenboeg

De wedstrijd tegen Oosterhout ging helaas verloren, toch valt er ook goed nieuws te melden en wel vanuit de ziekenboeg.

In de 55ste minuut kwam Wesley Borsboom in het veld voor Sven Weijts. Wesley was in de slotfase van de derby tegen RCD op 1 december geblesseerd geraakt aan zijn hamstring en vanaf die tijd stond hij aan de zijlijn. Inmiddels is hij een van de routiniers in het elftal die altijd voorop in de strijd gaat.
Fijn dat je weer terug bent op het veld Wesley en hopelijk blijf je nu een tijd vrij van blessures.

Een kwartier voor tijd viel ook Mika Gutierrez Oliva in. Eind november raakte hij al vroeg in de wedstrijd tegen Irene’58 geblesseerd. Drie weken later viel hij na twintig minuten in tijdens de thuiswedstrijd tegen Bavel. Helaas bleek deze terugkeer iets te vroeg en moest hij zich ook al weer snel weer laten vervangen.  Hopelijk krijgt hij nu geen reactie en kan hij zijn speeltijd uit gaan breiden.

Daarnaast kwakkelt Mischa Brassien ook al het gehele seizoen met blessures. In de laatste thuiswedstrijd tegen Groen Wit mocht hij in de slotfase al invallen en afgelopen zondag begon hij in de basis. Na 55 minuten mocht hij het veld verlaten om geen risico’s te nemen en hopelijk blijft ook hij nu de rest van het seizoen fit.

Fijn mannen om jullie weer terug te zien op het veld.