Details

DatumTijdLeagueSeizoen
25/1111:00reserve 2e klasse2018 - 2019

Zondag begint de tweede periode voor Dubbeldam 2 met een thuiswedstrijd tegen Steen. Een goed begin is het halve werk, dus eigenlijk is een overwinning het enige dat telt.

Tegenstander Steen vinden we terug op plaats zeven van de rangschikking. Met drie overwinningen en vier nederlagen behaalden zij negen punten uit zeven wedstrijden. Steen heeft een wedstrijd minder gespeeld dan de andere teams in de reserve 2e klasse omdat afgelopen zondag Unitas’30  niet is op komen dagen.

Opvallend in de prestaties van Steen is dat ze tot op heden alle thuiswedstrijden hebben gewonnen en alle uitwedstrijden hebben verloren. Deze trend mogen ze best nog een week volhouden.

Opvallend is dat ze tegen de nummer drie Steenbergen in eigen huis een ruime 5-0 overwinning hebben geboekt, maar de laatste twee wedstrijden tegen het hoog genoteerde Zundert en koploper Virtus gingen beide verloren.

uitslagen Steen

Na een enigszins stroeve start draait dubbeldam 2 nu op volle toeren en misten we op een haar na de eerste periode. Zelf wonnen we afgelopen zondag van Terneuzen en bij een gelijkspel van Virtus tegen Zundert zou Dubbeldam alsnog de eerste periode pakken. Helaas scoorde de ploeg uit Zevenbergen een paar minuten voor tijd de winnende treffer.

Jammer van de moeilijke start, want in de topper tegen Virtus heeft Dubbeldam laten zien een sterk elftal te hebben. Ondanks dat we veel kansen in een wedstrijd onbenut laten, zie je in onderstaand tabel dat we een heel hoog gemiddelde gescoorde doelpunten hebben.

doelpuntengemiddelde Dubbeldam 2

Een overzicht van de gespeelde wedstrijden tot nu toe:

puntenverloop Dubbeldam 2

Stand verloopt Dubbeldam 2