Selecteer pagina

Glorieuze rentree Renato Pasqualicchio op de velden

Glorieuze rentree Renato Pasqualicchio op de velden

Resultaten

ClubDoelpuntenUitslag
Beek Vooruit 102Loss
Dubbeldam 45Win

Zondag 30-09-2018

Beek vooruit 10  2–5  Dubbeldam 4

Afgelopen zondag stond de 2e wedstrijd van het seizoen op het programma en na de nipte nederlaag vorige week tegen Papendrecht was iedereen tot op het bot gemotiveerd om dit keer wel de 3 punten mee te nemen naar de Schenkeldijk.

Deze week stond Beek Vooruit 10 uit op het programma.

De 1e competitiewedstrijd wist onze tegenstander met 11-0 te winnen en dus wisten we dat we aan de bak moesten.

Tijdens de training donderdag was VladiKnie Busink weer aangesloten en dus konden we voor de verandering een keertje afronden op het grote doel.

Na een paar mooie ballen in de winkelhaak en een aantal schitterende ballen over het vangnet  hebben we op het moment dat er meer mensen in de bosjes een bal stonden te zoeken dan dat er mensen op het veld stonden maar besloten om een partij te gaan spelen, daar zit namelijk ook gewoon alles in!

Ook was voor vele een oude bekende aangesloten bij ons deze training.

Renato Pasqualicchio, bij de meeste bekend onder de naam R-Tox, is een oud speler van Dubbeldam die vooral in zijn tijd in de A1 furore maakte onder leiding van good old Wimpie Wouters.

Ook was hij een van de grote namen in de Dordtse Hip-Hop scene rond de jaren 2006 tot 2007 waar de meeste mensen die dit lezen hem natuurlijk van kennen.

Op het veld was hij met zijn snelheid elke verdediger te slim af en schitterde hij naast grote Dubbeldamse namen zoals Patrick de Kievit en Leroy Naaktgeboren.

Hetgeen hij ook waarmaakt bij zijn debuut voor Dubbeldam 4 zoals u zo gaat lezen.

Trainer Bompa Hughes had zijn best weer gedaan om weer een goed opstelling neer te zetten en dat resulteerde in de volgende 11 namen:

VladiKnie Busink in het doel.

Adje de Ruiter begon op rechts en Joost de Lion op links.

Centraal keerde Rooie Wim Wouters terug in de verdediging na een weekendje in zijn Moederland  geweest te zijn en Damaru Maleton maakte het centrale duo compleet.

Op het middenveld stonden Skreutem, Pietertje Bosua, Ries HVT en MMA-Boy

En in de spits begonnen Koster en Vardy, die een linie opgeschoven is na zijn goede optreden van vorige week waardoor Boy een linie terug zakt.

Het was in het begin voor beide teams even aftasten waardoor het spel niet al te geweldig was.

Dit kwam misschien ook doordat een aantal spelers van Dubbeldam een redelijk aantal alcoholische versnaperingen tot zich hadden genomen de avond voorafgaande deze wedstrijd en in de wandelgangen ging het gerucht dat de tegenstander een weekendje Ardenne achter de rug had.

Toch kwam Dubbeldam steeds beter in de wedstrijd wat al snel resulteerde in de 1-0.

MMA-Boy was gaan zwerven op het middenveld zoals alleen hij dat kan en schoot vanaf de 16 de bal laag op het doel en doordat Vardy er vlak voor de keeper nog een geweldig overstapje uit wist te toveren was de keeper kansloos en viel de bal in de verre hoek binnen.

Daarna ging het spel over en weer en moest Dubbeldam na een aantal minuten een penalty incasseren. 

Rooie Wim was iets te enthousiast met zijn schouderduw en de scheidsrechter legde de bal op de stip.

De speler van Beek Vooruit schoot laag door het midden in en maakte er 1-1 van.

Vlak daarna moest Koster het veld verlaten met een blessure en kwam ons nieuwe fenomeen R-tox in de ploeg.

Hij was alleen even vergeten dan hij het broekje van Ariemando Springvloed had geleend en dus bij elke sprint die hij inzette na 3 stappen zijn broekje op zijn enkels hing.

Na een kleine striptease lang de lijn waar Koster en R-tox van broekje wisselden kon hij weer verder.

Het begon gelijk te lopen bij Dubbeldam en na een goede actie van MMA-boy op de rechterflank kon hij een op maat aangesneden voorzet afleveren op Vardy die met zijn linkerbeen de bal achter de keeper in het netje wist te schieten waardoor we weer tegen een voorsprong aankeken.  

En het was wederom onze aanvoerder MMA-Boy die met een perfecte steekbal ons nieuwe fenomeen alleen voor de keeper zette waarna hij koelbloedig de bal achter de keeper schoof waardoor we met een 1-3 voorsprong aan de thee gingen.

In de rust bleek dat we de kleedkamer niet in konden omdat de ploeg voor ons die op slot had gedraaid waardoor Ariestent trainer Springvloed zonder tegenstribbelen van zijn eigen zuurverdiende centjes in de kantine flesjes water voor iedereen haalde, want alleen thee is niet genoeg natuurlijk voor de nadorst.

De 2e helft begon zoals de 1e helft was geëindigd.

Dubbeldam was de betere ploeg en had ook de meeste kansen op de 1-4.

 De eerste echte grote kans was voor onze Pieter Giggs-Bosua.

Hij was de hele dag al aan het strooien met prachtige balletjes in de diepte en opeens had hij zichzelf in het 16 meter gebied gepositioneerd en met een leep boogballetje tilde hij de bal net over de lat.

De 1-4 hing in de lucht!

Het was dan ook Dubbeldam die de voorsprong verder uit bouwde.

Na een verkeerde inspeelbal van de keeper van Beek Vooruit was het wederom R-tox die het netje liet bollen!

Hij kreeg de bal zo in zijn voeten geschoven en kon simpel langs de keeper binnen schieten.

Beek Vooruit kwam daarna na niet al te sterk verdedigen nog op 2-4 maar Dubbeldam ging deze wedstrijd niet meer weggeven!

Pedro Giggsie Bosua kreeg de bal halverwege de helft van de tegenpartij in zijn voeten gespeeld en ging op avontuur.

Hij kapte zijn eerste tegenstander uit kreeg nog een klein tikje maar bleef overeind en nadat hij ook de 2e tegenstander het bos ingestuurd had schoot hij de bal vanaf randje 16 meter verwoestend net onder de lat en liet hij de keeper kansloos!

Daarmee zette hij ook de eindstand van 2-5 op het scorebord en waren de eerste 3 punten voor Dubbeldam 4 onderweg terug naar de schenkeldijk.

Volgende week staat Victoria’03 7 op het programma die hun 1e wedstrijd met 0-11 verloren van Beek Vooruit , onze tegenstander van afgelopen zondag.

Natuurlijk gaan wij ook deze tegenstander niet onderschatten en gaan we weer vol voor de 3 punten!