Selecteer pagina

Wervelend Charlois tegen Dubbeldam

Wervelend Charlois tegen Dubbeldam

Wervelend

In de derde klasse D trad Charlois op het eigen sportpark Charlois aan tegen het Dordtse Dubbeldam. Waar een ieder een moeilijke wedstrijd verwachtte voor de thuisclub kwam bedrogen uit. Het wervelende Charlois pakte de gasten met 3-0 in.
De start was formidabel. Na vier minuten scoorde Bobby Schmidt beheerst de bal, na een prachtige dieptepass vanuit middenveld, langs keeper Robin van Dijk; 1-0. Een paar minuten later veerden alle supporters van de thuisclub weer op. Halit Ayvaz nam de bal op een voortreffelijke manier aan en schot hard met zijn wreef op doel. De bal raakte echter de kruising. Weer een paar minuten later was het dezelfde Ayvaz, die geheel vrij een kopbal naast het doel zag eindigen. Charlois was heer en meester en de gasten uit Dubbeldam wisten niet waar zij het moesten zoeken. Als een wervelwind raasde Charlois over het veld. Alleen de doelpunten ontbraken om de wedstrijd definitief op slot te gooien. Vlak voor rust werd de voorsprong toch verdubbeld. Met een fraaie lob over Van Dijk scoorde Ayvaz de 2-0. Een schitterend doelpunt.

OP SLOT

Na de pauze was het kijkspel ietsjes minder. Dubbeldam wilde wel, maar kon het niet en Charlois geloofde het wel met de marge van twee doelpunten. Er volgde nog een doelpunt voor Charlois en de wedstrijd werd nu wel definitief op slot gegooid door de thuisclub. Een mooie voorzet van Ayvaz bereikte Fernandes Costa en die liep de bal met zijn borst rustig het doel in; 3-0. Een fraaie en zeker verdiende overwinning voor de ‘Oldegaarde bewoners’. Assistent-trainer Aad Broekhuizen glimlachte van oor tot oor: „Een schitterende dag vandaag voor ons. Zowel het eerste als het tweede pakten de drie punten. Wat het eerste betreft waren wij de eerste helft heer en meester. De tweede helft zakten wij iets terug. Er is keihard gewerkt en het was zeker een dik verdiende overwinning. Ook mijn collega van Dubbeldam gaf dat direct na de wedstrijd aan. Dat beschouw ik toch als een mooi compliment”.
sv Charlois-Dubbeldam 3-0 (2-0)
4. Bobby Schmidt 1-0, 42. Halit Ayvaz 2-0, 71. Fernandes Costa 3-0.
Charlois: Poulisse, Congalves, Punselie, Pols, Flater, Hoffman, Ayvaz (75. Van Breugel), Schmidt, Van den Hoed (82. Ekici), Fernandes Costa Neto (82. Breinburg).
Dubbeldam: Van Dijk, Van Pelt, Stam, Boutens, Bosman, Van de Vossenberg, Kaljee (46. Wouters), Borsboom (46. Arruda), Van de Weyden, Van Ingen, den Engelsen.
Scheidsrechter: S.van Erven.
Bijzonderheden: De rustig fluitende Van Erven behield in deze sportieve wedstrijd de kaarten op zak.
Bron: facebook Charlois