Selecteer pagina

Dennis Stam

Beste Leden

De KNVB heeft vandaag besloten om alle wedstrijden in het amateurvoetbal tot en met 31 maart af te gelasten. Dit betekent dat er zeker drie weekenden niet gevoetbald zal gaan worden.

Dubbeldam zal de komende weken ook de trainingen niet door laten gaan om onze leden tegen het virus in bescherming te nemen. Dit betekent dat er vanaf vandaag tot eind maart niet getraind mag worden.

Bestuur vvDubbeldam

Naar aanleiding van de melding over het afgelasten van wedstrijden en het opschorten van de trainingen hebben we al enkele vragen gekregen van leden. Hoewel we denken dat het bericht van het bestuur duidelijk genoeg is, zullen we ons besluit hieronder nog toelichten en verder verduidelijken.
De KNVB heeft besloten om alle wedstrijden in het amateurvoetbal te annuleren, daarnaast zal de KNVB de komende periode nadenken over een goede oplossing voor de competities.

In een mail naar het bestuur adviseert de KNVB ons om geen trainingen, oefenwedstrijden of andere grote bijeenkomsten te organiseren. Wij hebben ervoor gekozen om dit advies op te volgen en tot eind maart zullen we ons hieraan houden. Dit betekent dat de kantine dicht blijft, er niet getraind zal worden en we geen oefenwedstrijden zullen organiseren voor onze teams.
We gaan ervan uit dat iedereen binnen Dubbeldam dit respecteert en we hopen dat het beperkt zal blijven tot deze relatief korte periode. Door ons te houden aan deze voorschriften, blijft het hopelijk hierbij en krijgen we geen Italiaanse toestanden.
Hoe vervelend het ook is, het is niet anders en nogmaals vragen we alle leden met klem om niet af te wijken van het besluit van het bestuur.
Mocht er in de komende periode belangrijk nieuws zijn, zullen we dit natuurlijk direct melden.

Bestuur vv Dubbeldam