Selecteer pagina

Geblesseerde scheidsrechter in Tilburg

Geblesseerde scheidsrechter in Tilburg

sc Emma moest winnen in Tilburg om aansluiting te houden bij de top van de derde klasse. Volgens hun eigen website speelden de Dordtenaren echter ongeïnspireerd terwijl de ploeg uit Tilburg volgens hun trainer de beste eerste helft van het seizoen speelden. Een 4-0 stand bij rust was volgens deze trainer niet vreemd geweest, maar de teller stond na 45 minuten nog op 0-0.
Dankzij Jeffrey Vos kwamen zij na tien minuten in de tweede helft toch op voorsprong, maar negen minuten later tekende Rowdy Nijenhuis voor de gelijkmaker. Een kwartier voor tijd kwam TSV Gudok wederom op voorsprong. Even vreesden de Dordtenaren voor enkele minuten terug te moeten naar Tilburg toen de scheidsrechter geblesseerd raakte aan zijn rug. Na een behandeling kon hij de wedstrijd af maken en besliste TSV in de laatste minuut de wedstrijd 3-1.

Ondanks de ruime zege op RCD was Gilze coach Buchly toch kritisch op zijn team. We begonnen slap en naarmate de score verder opliep werden we ook slordiger. Na een 0-3 ruststand kwam RCD beter uit de kleedkamer maar maakten wij gelukkig snel 0-4. Eigenlijk hadden we in deze wedstrijd met gemak de dubbele cijfers moeten halen.

Be Ready was vooraf beducht voor het technisch vaardige Groen Wit. de afspraak was dan ook de Bredanaars op eigen helft vast te zetten en dat lukte in de eerste helft ook goed. Na 25 minuten kwam de ploeg uit Hank zelfs op voorsprong. Direct na deze treffer vertrok Groen Wit coach Van Galen met gezondheidsklachten. Groen Wit was na rust de bovenliggende partij maar het schortte aan de afronding. In de 70ste minuut counterde Be Ready naar 2-0 en was de wedstrijd gespeeld.

Ondanks een 2-0 zege was trainer Rijppaert van Bavel wel kritisch. We staan bovenaan, maar speelden vandaag erg slordig. De trainer van Irene’58 Van Dijk was tevreden over zijn ploeg. We hebben de koploper goed tegenstand geboden en de beslissende 2-0 viel pas in de laatste minuut. Onze tweede helft was erg sterk en een gelijkspel had er dan ook zeker ingezeten.

De trainer van Virtus had geen maatregelen genomen na de afstraffing van vorige week tegen Dubbeldam maar er voornamelijk op gehamerd bij zijn team afspraken na te komen. De trainer van ZIGO had meer oog voor de scheidsrechter. Virtus kwam na drie minuten op voorsprong en speelden vanaf dat moment met twaalf man aldus trainer Van Belkom. Mijn spelers raakten hierdoor zo gefrustreerd dat we in de slotfase nog twee tegendoelpunten moesten incasseren