Selecteer pagina

Stan van Pelt

Stan van Pelt (24) zit al vanaf zijn vierde op voetbal. Hij is ongeveer 20 jaar geleden begonnen bij Dubbeldam in de jeugd. Daarna is hij 2 jaar tussen uit geweest en heeft hij gevoetbald bij ASWH in de B1 & A1 en daarna weer terug gekeerd bij Dubbeldam waar zijn hart ook licht.

Het seizoen is ook voor Dubbeldam stilgelegd met betrekking tot corona. “Ja het is heel jammer dat het stil ligt maar het is voor iedereen nu belangrijk om fit en gezond te blijven. Al vind ik het wel raar dat er in de eredivisie wel gevoetbald mag worden dan denk ik wat is nu het verschil. Maar ik hoop dat we snel weer aan de bak mogen en lekker kunnen voetballen.”

Dubbeldam had een goede start in de competitie. “We waren aardig fit en begonnen het systeem wat onze nieuwe trainer Ries fok wou spelen begon er eindelijk een beetje in te komen. Maar ik ben er van overtuigd als we zo snel mogelijk weer mogen voetballen dat we die lijn weer door kunnen trekken.”

Zelf om fit te blijven doet Stan van Pelt voor zichzelf  kleine rondes hardlopen en wat langere afstanden om fit te blijven. Als tips voor andere heeft Stan van Pelt het volgende. “zijn gewoon 2 keer wat lopen voor je eigen en wat buik en core oefeningen om zo toch fit te blijven.”

Iedereen hoopt dat de competities weer hervat mogen worden natuurlijk. “Ik denk dat we de competitie wel gaan hervatten na de winterstop en dat de competitie wordt uitgespeeld dat iedereen maar 1 keer tegen elkaar speelt en dan om de week uit en thuis spelen.”

Bron: voetbaljournaal

Volgende wedstrijd