Selecteer pagina

Dennis Geschiere

Dennis Geschiere (28) voetbalt al sinds kleins af aan. Vanaf zijn 16e  heeft hij in de selectie van Dubbeldam gespeeld. Daarna heeft Dennis Geschiere 1 jaartje bij oranje wit gespeeld en nu is hij  alweer een aantal jaar terug speelzaam bij Dubbeldam.

Door de corona stop kan ook het team van Dennis Geschiere niet meer voetballen. Zowel geen trainingen als wedstrijden. “we kunnen er niks aan doen en we moeten maar afwachten tot we weer als vanouds kunnen voetballen zodat we er vol voor kunnen gaan.”

Het seizoen voor Dubbeldam was sterk begonnen met twee overwinningen en een gelijkspel in de derby tegen Emma. Om fit te blijven loopt Dennis Geschiere rondes hard en zo houd hij zijn conditie op pijl. Als tips om zelf fit te blijven zegt hij. “Probeer bezig te blijven op welke manier dan ook ondanks dat het nu niet mogelijk is om in groepsverband iets te doen.”

Dennis Geschiere zou niet weten hoe het seizoen verder zou geen en of het seizoen überhaupt hervat gaat worden. “Als het seizoen toch nog door gaat zien we dan wel weer hoe we allemaal spelen en of we de goede lijn door kunnen trekken.”

 

bron: voetbaljournaal.com

Volgende wedstrijd