Schiedam – Kethel Spaland (zo) oefenmeester Ruud Spierings kan zich per direct verheugen op de komst van twee directe kwaliteitsinjecties. De Schiedammers hebben vanmiddag het laatste papierwerk verricht voor de komst van ex-prof Geert-Arend Roorda. Roorda kwam in het verleden als speler uit voor o.a
Sc heerenveen (5 seizoenen), Excelsior Rotterdam, NEC, Sparta Rotterdam, FC Dordrecht en Richmond Australië. Thans is de geboren Fries op dit moment assistent-trainer van Sparta Rotterdam JO19.
In het kielzog van Roorda komt ook Paul Simonis, op dit moment hoofdtrainer van de Rotterdamse JO19 formatie, de Schiedamse gelederen versterken. Simons kan ook buigen over een schat van ervaring en speelde o.a. voor Tonegido, DHC, SEV en Real Parbo.Oefenmeester Ruud Spierings is uiteraard in zijn nopjes met de versterkingen.” Een aantal weken geleden benaderde Geert-Arend en Paul mij dat ze op zoek waren naar een leuk zondag-elftal. Aangezien ze de afgelopen jaren niet in actie kwamen stond de deur open om over te schrijven. Als trainer ben ik natuurlijk heel blij dat ze bij ons willen komen voetballen. We ontvangen ze dan ook met open armen en verwachten er veel van !”

bron: waterwegsport.nl