Samenvatting

Wernhout heeft tegen Dubbeldam geen revanche kunnen nemen voor de nederlaag eerder dit seizoen. In de eerste minuut kon Wernhout-goalie Jasper Slootmans al vissen omdat er achterin te slap werd ingegrepen en de Dubbeldam-spits zich dit kansje niet liet ontnemen, 0-1.
Hierna herpakte Wernhout zich en was een kwartier lang de betere ploeg .
A-jeugdspeler Chris van Aert die door naamgenoot en Wernhout-trainer John was beloont met een basisplaats wurmde zich voorbij zijn tegenstander en zette knap voor op Dion de Meijer die feilloos binnenschoot en de stand weer gelijk trok, 1-1.
Hierna volgde vijf bizarre minuten waarbij Wernhout even van het spreekwoordelijke ‘padje af was’.
Te slap ingrijpen en persoonlijke fouten hadden als resultaat dat Dubbeldam met drie goals in vijf minuten de score uit tot 1-4 uitbouwde.
Toch kreeg Wernhout nog twee kansen voor de rust om weer terug in de wedstrijd te komen.
Kamil Weber werd binnen de zestien gevloerd maar helaas schoot Alex Huijbregts de toegekende pingel naast. Even later kreeg Mathieu Rombouts nog een kans maar de Dubbeldam-keeper
kon de bal nog op tijd redden.
In de tweede helft starte Wernhout een stuk beter en binnen een paar minuten kon Mathieu Rombouts bij de tweede paal de 2-4 binnen schieten.
Hierna kreeg Wernhout nog een viertal kansen maar de aansluitingstreffer wilde maar niet vallen.
De Dubbeldam-keeper ranselde een schot van Chris van Aert uit de kruising.
Maarten Huijbregts kopte rakelings naast, een schot van de ingevallen A-jeugdspeler Frans Daems werd van de lijn gehaald en Mathieu Rombouts schoot nog op aangeven van Joost Anthonissen van dichtbij over.
Een minuut voor tijd strafte Dubbeldam nog slordig balverlies af, 2-5 en in de blessuretijd kon Leroy Gommers de stand nog iets dragelijker maken voor Wernhout door er 3-5 van te maken.
Vijf minuten in de eerste helft deden Wernhout uiteindelijk de das om maar gelukkig liet Wernhout de tweede helft zien dat er toch nog hoop is voor de komende wedstrijden.
Wederom lieten de A-jeugdspelers Chris, Frans en Jordan zich nadrukkelijk zien in positieve zin.
Volgende week staat de inhaalwedstrijd tegen Barça uit Breda op het programma

 

Details

DatumTijdLeagueSeizoen
14/0414:004e klasse2012 - 2013

Resultaten

ClubDoelpuntenUitslag
Wernhout 13Loss
Dubbeldam 15Win

Wernhout 1

Goals
0
0
Assists
0
0
Yellow Cards
0
0
Red Cards
0
0

Live

3 - 514:00
Wernhout 1
  Dubbeldam 1

    Dub KO FT

    Locatie

    Sportpark vv Wernhout
    4884 BJ Wernhout, Nederland