Samenvatting

Ongelukkige nederlaag Charlois (zo) bij WCR
Han Steenbeek

Charlois (zo) leed de tweede nederlaag op rij in de derde klasse 3 Hoog B. Na Wilhelmus vorige week was het nu WCR uit Rhoon, dat met een nipte overwinning van 2-1 Charlois met lege handen naar de Oldegaarde stuurden.

Charlois, dat drie spelers mistte door schorsingen en werk, begon goed en zette WCR goed vast. Een aantal kansjes waren het gevolg, maar kon WCR niet verontrustten. Na tien minuten volgde een aanval van WCR naar het doel van Charlois. Uit een perfecte voorzet van Rigilio Ramsubagh kopte Jeffrey van Veen, die komend seizoen de overstap naar Charlois maakt!), met een fraaie kopbal de openingstreffer; 1-0. Niet veel later werd het gelijk. Remco de Neef – die een goede wedstrijd speelde – ging goed door en verzorgde knap de gelijkmaker; 1-1. Tot aan de rust ging het aardig gelijk op en aan de stand veranderde er niets.

Na de pauze werd het alsmaar warmer en het hobbelige veld voorspelde niet veel goeds qua kijkspel. Toch stonden er twee teams op het veld, die er vol tegen aan gingen. In de 59e minuut was het raak. De goede buitenspeler Ramsubagh omspeelde Oda Delgado zeer gemakkelijke en verraste met een schot vanaf de achterlijn keeper Justin Poulisse; 2-1. Vanaf dat moment zakte Charlois verder weg en was WCR een aantal malen gevaarlijk voor het doel van Charlois. Toch had Charlois gelijk kunnen komen. Aanvoerder Jeffrey Pols produceerde nog een schot tegen de onderkant van de lat en twee minuten voor tijd verzuimde de scheidsrechter de bal op de stip te leggen toen aanvaller Rachid in het strafschopgebied gehaakt werd. Na nog diverse pogingen van Charlois kant bleef de stand 2-1 in het voordeel van WCR waar een gelijkspel niet onverdiend zou zijn geweest. Assistent-trainer Aad Broekhuizen was natuurlijk teleurgesteld: „Ja, een gelijkspel had zeker tot de mogelijkheden moeten behoren. Was ook verdiend geweest. Wij hadden een groot gedeelte van de wedstrijd veel balbezit, maar zoals zo vaak, het gaat om doelpunten maken. En dan geen strafschop krijgen vlak voor tijd is natuurlijk zuur, maar wij moeten ook de handen in eigen boezem steken. Als je niet scoort doet de tegenstander het wel”.

Bron: facebook `charlois

Details

DatumTijdLeagueSeizoen
22/0414:003e klasse Hoog2018 - 2019

Resultaten

ClubDoelpuntenUitslag
WCR 12Win
sv Charlois 11Loss

WCR 1

sv Charlois 1

Goals
0
0
Assists
0
0
Yellow Cards
0
0
Red Cards
0
0

Live

2 - 114:00
WCR 1
  sv Charlois 1

    Locatie

    Sportpark WCR
    Omloopseweg 6E, 3161 ER Rhoon, Nederland