Samenvatting

Gastel moest in de 2e wedstrijd na de winterstop aantreden tegen koploper Virtus. Gelukkig was de trainingsopkomst voor deze wedstrijd weer ouderwets groot. De arbeids-RUST verhouding was dus prima in balans. Door de terugkeer van Arno Akkermans en Lennaert Bartelen zit Gastel weer wat ruimer in de spelers. Het is nog even wachten op de ultieme kwaliteitsinjectie met de terugkeer van Niels Helmink. Omdat het 6e deze zondag vrij was kon de bank zelfs dik gevuld worden. Nicky, Koen en Koen bedankt!
Na een lange warming up als gevolg van het stipte vertrek onder leiding van Helmink sr begon Gastel goed en uitgeslapen aan de wedstrijd tegen de koploper.Gastel kreeg ook meerdere kansen om op voorsprong te komen. 4 a 5 schoten uit kansrijke positie gingen net naast. Virtus kon daar eigenlijk weinig tegenover stellen. Gastel controleerde en was met snelle uitvallen gevaarlijk. Echter zoals leider Lazaroms onder de rust aan gaf, we b(l)affen wel maar bijten niet.
Door een aantal omzettingen in de rust was het na rust even zoeken, met name naar de diepgang van de rechtshalf. Ook in de tweede helft bleef Gastel prima overeind maar het wist geen echt grote kansen meer te creeren. Alleen de iets minder sterk invallende Jean van Caam had nog alleen op de keeper af kunnen stormen maar hij koos voor zijn handelsmerk. De lob van 40 meter mislukte helaas. In de laatste minuten ging Virtus pompen en het eerste echte gevaar van Virtus was uit een corner in de laatste minuut. Maar uiteindelijk kon keeper Dijkers de bal uit de scrimmage oprapen en floot de scheids af. Een prima punt uit tegen de koploper, een punt dat smaakt naar meer! Dat deed ook de eerste zonnige zondagmiddag met enkele groene versnaperingen in de zon!

Bron: website sc Gastel

Details

DatumTijdLeagueSeizoen
17/0212:00reserve 2e klasse2018 - 2019

Resultaten

ClubDoelpuntenUitslag
Virtus 20Draw
SC Gastel 30Draw

Virtus 2

SC Gastel 3

Goals
0
0
Assists
0
0
Yellow Cards
0
0
Red Cards
0
0

Live

0 - 012:00
Virtus 2
  SC Gastel 3

    Locatie

    Sportpark Virtus
    Westrand 7, 4761 PZ Zevenbergen, Nederland