Samenvatting

Van tevoren wisten we dat dit een hele taaie pot zou gaan worden tegen Unitas, zij 4 punten uit 2 duels, wij helaas 0.

Vanaf donderdag zijn Ruud en ik bezig geweest om een zo sterk mogelijk elftal neer te zetten. Doordat de concurrentie groot is in de selectie, heb je dan helaas toch te maken met teleurstellingen voor degenen die niet spelen.

Ah fijn, na een paar wijzigingen en het vertrouwen in de spelers die wel aanwezig waren, gingen we van start met de volgende 11: Tom-Bart-Thijs-Joeri-Wout-Joep-Sjors-Milan-Niels-Jasper-Tom. Reserves: Wouter-Friso-Thomas.

De eerste helft was gelijk opgaand en ondanks een paar 100% kansen van het twidde was het af en toe ook billenknijpen achterin tegen zeer behendige spitsen. Voetballend gezien was het met fases vrij aardig, echter werd er in de voorhoede wel heel simpel de bal verloren zodat we iedere keer weer konden omschakelen. We dachten met 0-0 de rust in te gaan, echter in de laatste min. van de 1e helft viel helaas de 1-0.

In de rust hebben we het er ook over gehad dat we sowieso redelijk voetbalden en dat we zeker nog meer kansen gingen krijgen, maar dat we in balbezit wel de juiste keuzes moeten maken en niet te veel de lange bal moeten spelen.

Na de rust een ander VVR (ook tevens direct een wissel, Thomas voor Niels en 10 min. voor tijd Wouter voor Jasper ). Unitas wilde wel maar werd steeds vaker afgetroefd. Duels werden door de Ultra’s gewonnen en er was meer rust aan de bal en er werd gewoon goed gevoetbald. Elke 2e bal was voor het twidde en we zetten druk op de juiste momenten. Toch moesten we met de kwaliteiten die Unitas heeft wel scherp blijven.

Echter kansen afmaken voor het twidde blijft toch een probleem, 2x alleen voor de keeper, 1 strafschop missen, maar goed, gelukkig scoorde Milan wel de 2e strafschop en werden we 2 minuten voor tijd beloond met de 1-2 (Doelpunt Tom).

Na deze goal hebben we niets meer weggegeven en hebben we dik en dik verdiend gewonnen! Verder namens Ruud en mij complimenten aan het team dat ze ondanks de achterstand (weer een domper net voor rust) ervoor bleven gaan en de 2e helft heer en meester waren.

Conclusie, zeer goed twidde zeker gezien de 2e helft.

Details

DatumTijdLeagueSeizoen
07/1011:30reserve 2e klasse2018 - 2019

Resultaten

ClubDoelpuntenUitslag
Unitas’30 21Loss
VVR 22Win

Unitas’30 2

VVR 2

Goals
0
0
Assists
0
0
Yellow Cards
0
0
Red Cards
0
0

Live

1 - 211:30
Unitas’30 2
  VVR 2

    Locatie

    Sportpark De Lage Banken
    Concordialaan 20, 4874 NZ Etten-Leur, Nederland