Samenvatting

80’Sjors Volder
55’Mitchell Wouters
12’Stefan de Meijer
Timothy Ovington1’
Bart Bierens1’

Na de grote overwinning vorige week tegen hekkensluiter SAB wachtte vandaag een zware klus voor Dubbeldam. Op het programma stond de uitwedstrijd tegen Terheijden.
De Brabanders hebben dit kalenderjaar nog geen punt verloren.
Op de ranglijst nemen zij de vierde plek in, met twee punten achterstand op de koplopers SCO/TOFS en Rijen.
Bij Dubbeldam lag nog wel de herinnering aan de overwinning in de thuiswedstrijd tegen deze tegenstander in het geheugen. Met name in de eerste helft was Dubbeldam destijds heer en meester, maar de wedstrijd werd in de blessuretijd beslist door Leroy Naaktgeboren.
Onze linkshalf was voor de wedstrijd geschorst na de gele kaart vorige week tegen SAB.
Daarnaast kampt trainer Ad Dubbelman al tijden met een waslijst aan geblesseerden.
Zo is Charles de Vries nog altijd niet fit na zijn knie-operatie.
Bart Boutens kampt al lange tijd met liesklachten en moet eerst de uitslagen in het ziekenhuis afwachten. Ook de gebroeders Burgers, Jeroen en Walter, zijn geblesseerd.
De volgende elf spelers moesten de drie punten mee naar Dordrecht zien te nemen: Roy van der Linden, Diederik Jiskoot, Mitchell Wouters, Reinier Wapperom, Stefan de Meijer, Wesley Borsboom, Erik Jan Tak, Dennis Geschiere, Djimm Kammerman, Sjors Volder en Michel van Pelt.

Verslag Terheijden:

Na 3 mooie overwinningen (2 competitie en1 voor de beker) kon Terheijden vandaag uitstekende zaken doen in de competitie als er thuis gewonnen werd van Dubbeldam. Het eerste moest trouwens sowieso revanche nemen, want er werd eerder dit seizoen verloren.

Terheijden begon met een overwicht aan het duel. De druk lag op de verdediging van Dubbeldam, maar geheel tegen de verhoudingen in kwamen de bezoekers op voorsprong. Sjoerd Hop had een vrije trap van ver niet klemvast en in de rebound waren de spelers van Dubbeldam scherp.

Even later kwam Terheijden echter toch weer langszij. Nikica Ivanek werd na een slimme actie neergehaald in de zestien meter, wat een penalty opleverde. Deze werd goed binnen geschoten door Tim Ovington. Terheijden had daarna ook het balbezit, maar het leverde geen doelpunten op.

De tweede helft bleef hetzelfde als de eerst helft en Terheijden was de ploeg met het meeste balbezit. Terheijden was echter niet scherp wanneer de ploeg in de buurt van de zestien kwam. Dubbeldam was dit wel en kwam daardoor via een kopbal op 1-2. De thuisploeg moest toen dus op zoek naar gelijkmaker.

Terheijden had wel het balbezit, maar koos steeds voor de moeilijke oplossing. Het leverde wel enkele mogelijkheden op, maar kansen werden niet afgemaakt. Dubbeldam deed dit wel, want naast de twee doelpunten had ploeg weinig kansen. De effectiviteit bleek maar weer eens, want de ploeg had slechts één kans nodig om op 1-3 te komen.

De thuisploeg moest toen nog meer de druk gaan opvoeren om nog iets te bereiken deze wedstrijd. Het leverde de 2-3 op door Bart Bierens, maar de ploeg speelde te onzorgvuldig om tot een 3-3 te komen. De nederlaag was een feit

Details

DatumTijdLeagueSeizoen
11/0314:003e klasse2011 - 2012

Resultaten

ClubDoelpuntenUitslag
Terheijden 12Loss
Dubbeldam 13Win

Terheijden 1

Goals
0
3
Assists
0
0
Yellow Cards
0
0
Red Cards
0
0

Live

2 - 314:00
Terheijden 1
  Dubbeldam 1

    Dub KO FT

    Locatie

    Sportpark Ruitersvaart
    Ruitersvaartseweg 1, 4844 PH Terheijden, Nederland