Samenvatting

Coal wint ook bij Taurus

Vandaag speelde Coal wederom een uitwedstrijd op het drukke complex van TU Delft tegen de studenten van Taurus. Naast het voetbal werden ook andere sporten druk beoefend op zondag zoals rugby en hockey. Na de winst van vorige week op RCD kon de trainer Schuitemaker vandaag rekenen op de volledig fitte selectie van 16 spelers. Beide teams begonnen afwachtend aan de wedstrijd en zonder grote kansen. Coal had iets betere spel en was regelmatig gevaarlijk vanaf de zijkanten. Taurus moest een aantal keer aan de noodrem trekken met overtredingen aan de rand van het zestienmetergebied. Stupac bleek een plaag voor de verdedigers van Taurus en ze konden hem alleen afstoppen door middel van overtredingen. De eerste vrije trap schoot Edar Salomao die vorige week tegen RCD verwoestend in de kruising schoot vandaag ruim naast. De tweede vrije trap nam Beslija en deze kon de keeper van Taurus met zijn vingertoppen net uit het doel houden. Toch was het snel raak in de 19e minuut via Stupac die zich goed vrijspeelde en 0-1 aantekende. Coal bleef druk zetten op Taurus en in de 25e minuut werd Anel Kahrovic via rechts weggestuurd en leverde een geweldige voorzet welke Delgado vallend raak kopte en 0-2 aantekende. Taurus had zeker een goal verdiend na een aantal goede aanvallen maar de scherpte ontbrak bij de studenten. In de eerste helft kregen beide teams nog een aantal goede kansen maar deze werden niet verzilverd.

In de tweede helft probeerde Taurus druk te zetten om een aansluitingstreffer te maken. Dit resulteerde in een aantal corners welke goed werden weggewerkt door Coal. Door snel omschakelen kreeg Coal al snel een goede kans om uit te lopen maar de aanvallers faalden in de afwerking. Taurus kreeg ook een aantal kansen maar Stilting stond goed te keepen. In de 65e minuut stuurde Adnan Alisic met een prima pass Stupac alleen op de keeper af welke de bal breed legde op goed meegekomen Delgado maar deze schoot zwak in waardoor de keeper alsnog redding kon brengen. Taurus bleef het proberen met goed spel maar Coal gaf niks meer weg en zo werd er voor de vierde keer gewonnen. A.s. dinsdag speelt Coal in de eerste ronde uit bij Vierpolders voor de Rijnmond Cup. Volgende week zondag staat een kraker op het programma in Rotterdam tussen Coal en WCR!

Opstelling: Stilting, Hrnjic, E.Salomao, Amir Alisic, Fortes, A.Kahrovic, Adnan Alisic, Beslija (P.Salomao), H.Kahrovic, Stupac (Murati), Delgado (Kakiailatu)

 

Vandaag speelde Coal wederom een uitwedstrijd op het drukke complex van TU Delft tegen de studenten van Taurus. Naast het voetbal werden ook andere sporten druk beoefend op zondag zoals rugby en hockey. Na de winst van vorige week op RCD kon de trainer Schuitemaker vandaag rekenen op de volledig fitte selectie van 16 spelers. Beide teams begonnen afwachtend aan de wedstrijd en zonder grote kansen. Coal had iets betere spel en was regelmatig gevaarlijk vanaf de zijkanten. Taurus moest een aantal keer aan de noodrem trekken met overtredingen aan de rand van het zestienmetergebied. Stupac bleek een plaag voor de verdedigers van Taurus en ze konden hem alleen afstoppen door middel van overtredingen.

De eerste vrije trap schoot Edar Salomao die vorige week tegen RCD verwoestend in de kruising schoot vandaag ruim naast. De tweede vrije trap nam Beslija en deze kon de keeper van Taurus met zijn vingertoppen net uit het doel houden. Toch was het snel raak in de 19e minuut via Stupac die zich goed vrijspeelde en 0-1 aantekende. Coal bleef druk zetten op Taurus en in de 25e minuut werd Anel Kahrovic via rechts weggestuurd en leverde een geweldige voorzet welke Delgado vallend raak kopte en 0-2 aantekende. Taurus had zeker een goal verdiend na een aantal goede aanvallen maar de scherpte ontbrak bij de studenten. In de eerste helft kregen beide teams nog een aantal goede kansen maar deze werden niet verzilverd.

In de tweede helft probeerde Taurus druk te zetten om een aansluitingstreffer te maken. Dit resulteerde in een aantal corners welke goed werden weggewerkt door Coal. Door snel omschakelen kreeg Coal al snel een goede kans om uit te lopen maar de aanvallers faalden in de afwerking. Taurus kreeg ook een aantal kansen maar Stilting stond goed te keepen. In de 65e minuut stuurde Adnan Alisic met een prima pass Stupac alleen op de keeper af welke de bal breed legde op goed meegekomen Delgado maar deze schoot zwak in waardoor de keeper alsnog redding kon brengen. Taurus bleef het proberen met goed spel maar Coal gaf niks meer weg en zo werd er voor de vierde keer gewonnen. A.s. dinsdag speelt Coal in de eerste ronde uit bij Vierpolders voor de VoetbalRijnmond Cup. Volgende week zondag staat een kraker op het programma in Rotterdam tussen Coal en WCR!

Opstelling: Stilting, Hrnjic, E.Salomao, Amir Alisic, Fortes, A.Kahrovic, Adnan Alisic, Beslija (P.Salomao), H.Kahrovic, Stupac (Murati), Delgado (Kakiailatu)

Bron: Voetbal Rotterdam

Taurus - Coal

Details

DatumTijdLeagueSeizoen
28/1014:303e klasse2018 - 2019

Resultaten

ClubDoelpuntenUitslag
Taurus 10Loss
Coal 12Win

Taurus 1

Coal 1

Goals
0
0
Assists
0
0
Yellow Cards
0
0
Red Cards
0
0

Live

0 - 214:30
Taurus 1
  Coal 1

    Locatie

    Sportpark svvv Taurus
    Van Den Broekweg 4, 2628 Delft, Nederland