Samenvatting

Afgelopen zondag was het weer zover; het sterrenensemble van Dubbeldam 3 mocht weer de wei in. Dit maal was RCD de tegenstander. Aan de reeweg moest afgerekend worden met de aartsvijand. De volgende 11 mannen moesten dit varkentje gaan wassen ; Soeteman in de goal, achterin: Pim, Jeroen, Jeppie en Koen het middenveld was bezet door Stefan Dicky en Michel en voorin moesten Olie Nick en Rory de goals gaan maken. Als je de opstelling zo ziet denk je natuurlijk dat de titel van dit stuk niet klopt, maar niets is minder waar. Oorspronkelijk was onze aanvoerder Nick verantwoordelijk voor dit artikel maar hij is mentaal en psychisch niet capabel deze taak op zich te nemen, ” Anders gaat misschien mijn sociale leven er onder lijden en dat wil ik niet.” aldus de uitleg. Hij heeft mij dus voorzien van de nodige info en ik zal in zijn plaats een poging wagen. Dus alles wat u hieronder leest kunt u met nick uitvechten, ik ben hier juridisch gezien niet verantwoordelijk voor. Waarvan akte.
De wedstrijd begon zoals altijd ongelooflijk slap, en onze doorgaans zo betrouwbare doelpost was deze ochtend volgens een aantal kroongetuigen wel eens debet aan een aantal tegentreffers. De aanleiding van de eerste treffer zou hij zich in Monkey town(binnenspeeltuin(red.) ) hebben gewaand en zodoende op de rug van de spits zijn gevlogen en zodoende ontstond er een penal. Kan gebeuren zou je zeggen. Ook de 3-0 was een ” sweetyman Special”   Een foute inspeelpass en waar de spits van rcd wel raad mee wist. Over de 2-0 lees ik niks terug dus dat zal wel een fout van Jesper zijn geweest. Er werden was wisselingen gedaan om het tij te keren. Zo kwam onder andere Dennis Wols erin (hierna te noemen de Gnoe) en ook Corne en ferdy maakte hun opwachting. Er waren bijzonder weinig kansen voor dubbeldam op een enkele na voor Rory Willemstijn, die mede door zijn bouw, aantal tattoages en ongekend goede mentaliteit nu N3 van der Meyde wordt genoemd. Want dat was de plek waar de meeste ballen terecht kwamen. Er is ook een wetenschappelijk dingen aan deze hele kwestie. Biologisch gezien zijn het doorgaans andere dieren die zich makkelijk aanpassen aan de omgeving denk hierbij aan egels, slangen of pingiuins. Maar in dubbeldam 3 is het de MUIS die zich binnen no-time heeft aangepast aan het tempo, het niveau en de omschakeling van de gemiddelde dubbeldam 3 spelers.
Na rust werd er vol frisse moed begonnen maar helaas waren ook de 4 en 5-0 niet houdbaar voor onze lijnkeeper. Er waren wederom getuigen die de woorden houdbaar en kan-je-pakken in hun mond hadden maar ik kan helaas niks bewijzen zoals eerder uitgelegd. Het werd nog wel 5-1 na een mooie actie van de Gnoe, die al weer een aantal keer mikpunt was van een aantal charges, maar zoals we hem allemaal kennen zou de Gnoe verder niet over klagen en ging dus gewoon door. Afgerond door Nick. Helaas was dit van korte duur. de 6 en 7-1 moesten ook worden geincasseerd. De geruchten gaan dat zelfs de cameraploegen van funnies home video(incl hans kraay) Dumpert, en de facebookpagina Kelder klasse massaal wegliepen bij het zien van deze goals want zelfs dit zouden hun kijkers en volgers niet geloven zo slecht als dit gekeept was. ” Er kwam nog een vreugdemomentje toem er een penal volgde. Iedereen dacht dat nu Stefan zou opstaan en zijn eerste goal zou aantekenen na 21 april 2014 maar de zelfbenoemde legendarische nummer 14 kon de druk niet aan en gaf de bal aan onze aanvoerder die onbrispelijk inschoot. ” Achteraf gezien hadden we hier niet hoeven verliezen” zei stefan. Aangevuld door de gnoe die afsloot met woorden:” Als ik er met 2-0 in kom maak ik zon wedstrijd nog goed maar met 3-0 is het zelfs voor de Gnoe een onmogelijke missie”.
De derde helft werd volgens ooggetuigen wel overtuigend gewonnen. Komende zondag wacht GSC. 12:-00 aan de schenkeldijk zal de aftrap plaatsvinden. Kom allen ons supporten en u middag is weer verzekerd van de nodige humor en vertier. Tot zondag! Dubbeldam 3.

Details

DatumTijdLeagueSeizoen
10/0918:09KNVB Beker poule2017 - 2018

Resultaten

ClubDoelpuntenUitslag
RKsv RCD 37Win
Dubbeldam 32Loss

RKsv RCD 3

Dubbeldam 3

Dick van der Net Middenvelder
Rocco Bootsma Verdediger
Jeroen Burgers Verdediger
Danny Soeteman Keeper
Pim Sterrenburg Middenvelder
Koen van Kalkeren
Nick Willemstijn Middenvelder
Michel Nainggolan Aanvaller
Stefan de Meyer Middenvelder
Marco Olierhoek Aanvaller
Ferdy Overduin Middenvelder
Jesper de Bruyn Verdediger
Dennis Wols Aanvaller
Rory Willemstijn Middenvelder
Corné Pellikaan Verdediger
  2
Goals
0
2
Assists
0
0
Yellow Cards
0
0
Red Cards
0
0

Live

7 - 218:09
RKsv RCD 3
  Dubbeldam 3

    KO 65 65 65 75 FT

    Locatie

    Sportpark RCD
    Reeweg Oost 241, 3312 CP Dordrecht, Nederland