Samenvatting

Zondag 1 oktober mochten de mannen van Dubbeldam 2 aantreden tegen RKDVC uit Drunen.Waar we vorig jaar tegen hun 3e elftal speelden was nu hun 2e de tegenstander. Het 3e elftal van RKDVC vocht vorig seizoen tegen degradatie en Dubbeldam pakte daar in een van de laatste wedstrijden 3 punten met een zwaar gehavende selectie. Zo werd bijvoorbeeld keeper Noah Speelmeijer opgeroepen als spits.Het 2e elftal van RKDVC zou ongetwijfeld sterker zijn dus onze tactiek was het zelfde als de wedstrijd een week eerder tegen DESK.
Alle afspraken werden na de aftrap traditioneel snel vergeten en na 6 minuten maakte RKDVC de 1-0. Dubbeldam was hierdoor niet van slag en probeerde te voetballen. Dit leverde vooral in de eerste helft grote kansen op voor onder andere Mussa en Mischa. Halverwege de eerste helft viel dan ook de verdiende gelijkmaker. Na een strakke pass van Sjoerd kon Mischa vanaf links de bal precies op maat op het hoofd van Lars leggen en deze kopte de bal keurig in de rechterhoek 1-1. Niet veel later keken we weer tegen een achterstand aan door slecht ingrijpen van onze verdedigers. Een speler van RKDVC mocht op de rand van de 16 meter aanemen en kreeg alle tijd om te draaien en te kijken waar onze keeper stond 2-1. Nog steeds was Dubbeldam niet van de kaart en creerde nog steeds een aantal kansen. Net voor rust kreeg Dubbeldam een corner. Mark die met zijn 2,5 meter liever niet kopt besloot de bal in 2 keer maar met zijn voeten achter de keeper te werken 2-2.
In de rust werden nog wat afspraken aangehaald en verteld dat we moeten letten op de verdedigende taken. Kansen kregen we immers zat alleen te tegengoals vielen te makkelijk. Geduldig voetballen was de opdracht.
Uiteraard werd na een minuut in de 2e helft alles weer vergeten wat gelijk al resulteerde in de 3-2. Over het verdere verloop van de 2e helft is eigenlijk weinig goeds te schrijven. Met een aantal wissels probeerde Dubbeldam het tij nog te keren maar omdat mensen hun positie’s en taken vergaten kon RKDVC eigenlijk simpel uitlopen naar 6-2.

6-2 is een ietwat geflatteerde uitslag en op basis van de eerste helft zat er meer in. Zo staan we na 2 wedstrijden op de hatelijke ‘’0’’ punten. Volgende week wederom een uitwedstrijd. Moerse Boys is dan om 12.00 uur de tegenstander.

Details

DatumTijdLeagueSeizoen
01/1012:001e klasse2017 - 2018

Resultaten

ClubDoelpuntenUitslag
RKDVC 26Win
Dubbeldam 22Loss

RKDVC 2

Dubbeldam 2

Jeffrey Biliosa Middenvelder
Arne van Weerden Verdediger
Lars Spaans Middenvelder
Robert Schellenbach Middenvelder
Sjoerd Boutens Aanvaller
Dylan Koorneef Keeper
Johan Kiele Verdediger
Sjors Volder Aanvaller
Wesley Borsboom Middenvelder
Jordy Wouters Middenvelder
Axel Bruystens Middenvelder
Mischa Brassien Middenvelder
Mark Tromp Verdediger
Musabala Ceesay Middenvelder
  2
Goals
0
2
Assists
0
0
Yellow Cards
0
0
Red Cards
0
0

Live

6 - 212:00
RKDVC 2
  Dubbeldam 2

    KO 63 64 78 FT

    Locatie

    Sportpark RKDVC
    Sportlaan 10, 5151 RK Drunen, Nederland