Samenvatting

Charlois bewees zich een slechte dienst door van het Haagse ODB in de Hofstad te verliezen. Na een gelijk opgaande eerste helft was het de thuisclub, dat met twee doelpunten de volle winst pakte.

Assistent-trainer Aad Broekhuizen was ‘not amused’: „Ik heb een slechte zondag, dat mag je gerust weten. Al na tien seconden kunnen wij op voorsprong komen, maar een inzet zonder overtuiging was hier debet aan. Daarna nog zeker een goede mogelijkheid om met een voorsprong te gaan rusten. Tsja, de tweede helft lieten wij het helemaal liggen. Dat is jammer want dan waren wij lekker bij gebleven bij de bovensten”. Broekhuizen had gelijk, maar ook in de eerste helft had Charlois op achterstand kunnen komen. De spits van de thuisclub faalde volledig voor open doel.

De tweede helft was duidelijk in het voordeel van de thuisclub. En zoals gewoonlijk als je zelf niet scoort dan doet de tegenstander het wel. De 1-0 van ODB was wel een fraaie, maar ook een hilarische. Op het abominabele kunstgrasveld kreeg de middenvelder Desley Zwiers van de thuisclub een vrije trap te nemen op de middellijn. De bal daalde in het strafschopgebied, maar werd tegelijkertijd door de wind meegenomen in de kruising en liet goalie Dennis van Rosendaal kansloos. Voorzitter Ab de Hilster van de thuisclub: „Niet te geloven. Van alle vrije trappen, die hij neemt komt er nooit eentje aan en deze vliegt er gewoon in“. Niet veel later viel het tweede doelpunt voor de thuisclub. Een overtreding van Odair Delgado in het strafschopgebied was voor de goed fluitende Valkema geen moeilijke beslissing. Strafschop en deze werd feilloos ingeschoten. Hierna probeerde Charlois nog wel te forceren om de score gelijk op te trekken, maar met wat lange halen gauw thuis werd de stand geforceerd. Met een 2-0 nederlaag kon men de thuisreis naar de Oldegaarde aanvangen. Broekhuizen: „Ik zal zeker van de week met een paar jongens een gesprekje aangaan. Want aanstaande zondag thuis tegen Full Speed zal men uit een ander vaatje moeten gaan tappen en niet zo gaan voetballen wat wij in de tweede helft hebben laten zien”.

bron: Facebook Charlois, Han Steenbeek

Details

DatumTijdLeagueSeizoen
17/0314:003e klasse Hoog2018 - 2019

Resultaten

ClubDoelpuntenUitslag
HVV ODB2Win
sv Charlois 10Loss

HVV ODB

sv Charlois 1

Goals
0
0
Assists
0
0
Yellow Cards
0
0
Red Cards
0
0

Live

2 - 014:00
HVV ODB
  sv Charlois 1

    Locatie

    Den Hout
    Houtse Heuvel 18-A, 4911 AW Den Hout, Nederland