vs

Samenvatting

Een week na het zwaarbevochten gelijkspel tegen nummer 2 Unitas’30 stond er vandaag een inhaalwedstrijd op het programma tegen nummer 6 Victoria ’03. Uw trouwe verslaggever had een nachtelijke escapade en ten tijden van de wedstrijd leek hij meer op de walking dead dan op een mens dus alles wat nu volgt is aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid.
We waren de enige wedstrijd vandaag aan de Schenkeldijk dus het was een erg relaxen aanloop naar de wedstrijd toe. Er waren uiteraard weer kleine pijntjes en een aantal merkwaardige zaken die we toch even in het kader van huishoudelijke mededelingen aan u moeten mededelen.

Nog voor de eerste helft begon melden onze pindiaan Michel dat hij in de rust weg moest. Oh, hij moest werken, hoor ik u denken, neen dat was het niet. Van alle smoezen die hij al eens gebruikt heeft was dit toch wel een bijzondere. Hij moest op kraamvisite. “ Voetbal staat normaal altijd op nummer 1, sla zelden een training, leef echt voor de sport over maar hier kon ik niet onderuit” was het relaas van onze linksbenige loempiavouwer.
Dit was dus al de eerste aderlating nog voor het eerste fluitsignaal geklonken had.
Dan hebben we ook nog Robben Willemstijn, de man had last. En u als trouwe lezer weet inmiddels dat als EL Moesoe ergens last van heeft dat het “ Serious Buisness” is. “ Een bevalling is als een Thaise massage met happy ending vergeleken met de pijnen die ik nu ervaar” was Rory’s conclusie. Het is allemaal gebeurt bij het opendraaien van een Bout. “ Die zat wel serieus goed vast” was zijn uitleg. “ Bij het proberen schoot het direct in de hamstring. Met onmenselijke pijnen als gevolg. Maar hij kon wel in de basis starten als het nodig was…
Stefan was inmiddels teruggekeerd van zijn taakstraf in Marakech. Vol mooie andekdotes over chickies van 56 en boomklimmende geiten die je voor een prikkie kon zien kwam hij terug in de kleedkamer. “ Ik snap de straf van de KNVB en ga mij uiteraard weer voor 200% inzetten.” Aldus de makkelijk scorende middenvelder.
Patrick Stolk alias BlikkieXXL was ook nog niet inzetbaar. Hij heeft in de winterstop flink doorgetraind en heeft nu soms last van duizelingen en anoraxiaanse aandoendingen. “ Ja als je ineens zoveel afvalt door al het trainen en dieten kan je wel eens licht worden in het hoofie”zegt Patrick. “ Het zou onverantwoord zijn om nu op dit voor mij te hoge niveau te gaan acteren” was zijn verklaring.
De gnoe was ook vandaag niet wedstrijdfit. De GGG(voor uitleg zie vorige verslag) was inmiddels wel overwonnen maar door de vele lange trektochten die hij heeft gemaakt in binnen en buitenland is zijn lichaam er ernstig aan toe. Heup en lies gooien roet in eten en dus ook kan Dennisie vandaag niet starten in de basis.
Johan kon vandaag wel weer op een basisplek rekenen. “ Ik heb de trainer misschien licht bedreigd en hem een paar keer opgezocht met een AK47 maar ik zie dat zelf niet als een dreigement. Ik ben dan ook blij dat Nick inziet dat ik in de basis hoor” was Snohan zijn betoog.
We konden dus starten met de volgende basis elf.
Soeteman in de goal, achterin starten Jesper Jeroen Wappie en KampiKoen. Op het middenveld waren Michel, Stefan, Nick, Rory en Olie te bewonderen en voorin dus Johan.
Eigenlijk verdient deze wedstrijd geen analyse of verslag. Het was slecht. Heel erg slecht. Alles aan de wedstrijd was in en in slecht. De tegenstander, het veld, onze spelers, de bal, het weer. Alles was slecht, en dan heb ik het nog niet eens over de scheidsrechter… 😉
Een aantal supporters langs de kant ervaarde dit ook. Oppersupporter Ries van Andel vond het zelfs slecht. “ Dit is niet de beste wedstrijd maar ik heb goede hoop want Johan staat in de basis,” was zijn reactie. Het is alleen jammer we geen 3 x kunnen overspelen.”
Er valt inhoudelijk werkelijk niets te vertellen over de wedstrijd tot de 10e minuut. Na een korte corner en voorzet van af rechts van Rory kon Johan, zoals alleen hij dat eigenlijk kan, voor zijn man komen en heerlijk binnenknikken met het hoofdje. 1-0. Dit is ook echt het enige wat positief vermeldbaar is van de eerste helft. Reinier Kapperom leverde hier en daar wel eens balletje in daar waar Koen niet zo heel goed snapte hoe de bal werkt als die met rechts getoucheerd wordt. Wat de inleiding was van een uitballetje of 4. “ Ik ben een onbegrepen genie” , was Koens uitleg.” Met dit soort paupers spelen valt niet mee, ik twijfel toch om volgend jaar weer voor de selectie te gaan” zegt Koen, die overigens uitviel met kramp in beiden kuiten. Het geven van 41 verkeerde ballen gaat dus blijkbaar zorgen voor verzuring in de kuiten. Dat u het even weet.
Enige lichtpuntje achterin was Jesper. Die als een waar ballerina, hij heeft dan ook de nodige danservaring, over het veld ging en zeker de tweede helft sterk verdedigde.” Die danslessen zijn belangrijker geweest dan voetbaltrainingen. Ik heb hier ontzettend veel van geleerd.” Gouden ster he, Gouden ster!” haalde hij nogmaals zijn prestaties aan.
Langs de kant stond het komisch duo Patje en Patje inmiddels ook vol verbijstering te kijken. Het komisch duo trekt momenteel het land door als De dikke en de Nog Net iets Dikkere. Mocht u nog geen kaarten hebben zou ik die zeker bestellen. “ Wij komen in theaters, zalen, feesten en partijen maar zoveel lachwekkende mensen in 1 ruimte maken wij niet vaak mee” , was de analyse van de dikke.(u mag zelf raden wie dan wie is)
De Gnoe is nog wel ingevallen evenals Dicky en Takkie maar ook die kon niet echt zijn stempel drukken. “ Ik heb gewoon nog een heup last en kan niet bepalend zijn voor dit team. Ik heb tijdens de hoogtestage in Oostenrijk toch weer teveel gedaan. Mijn lichaam is op.” Aldus Johnny de Rocket zoals zijn skibijnaam luidt.
Hoe dan ook over de wedstrijd gaan we niks meer zeggen behalve dat het echt pijn deed aan de ogen en dat het knap is dat je de nul houdt met een keeper die zijn handen niet gebruikt. “ En zijn Hersens ook niet” aldus Jesper de Bruin alias Dancing Djeppie. Ook nick kan terugkijken op een bijzondere wedstrijd. De statistieken spreken niet erg in zijn voordeel. Van de 24 acties zijn er 25 mislukt. Een ware prestatie van onze Ivoorhoede speler.
Volgende week hebben we gelukkig rust en kunnen we ons verder gaan opmaken voor de rest van dit seizoen en deze wedstrijd heel snel vergeten.
Zondag 18 februari spelen we weer thuis, dan tegen IFC. We hopen dan weer op vele supporters om dit keer wel een prestatie neer te zetten die u van ons Sterrenteam gewend bent. Hopelijk tot dan en een fijne carnaval!

Details

DatumTijdLeagueSeizoen
04/0212:004e klasse2017 - 2018

Ground

Sportpark Schenkeldijk
Zuidendijk 487, 3328 LE Dordrecht, Nederland

Resultaten

ClubDoelpunten
Dubbeldam 31
Victoria’03 30

Dubbeldam 3

Michel Nainggolan Aanvaller
Dennis Wols Aanvaller
Danny Soeteman Keeper
Jeroen Burgers Verdediger
Koen van Kalkeren
Johan Bruystens Aanvaller
Nick Willemstijn Middenvelder
Dick van der Net Middenvelder
Stefan de Meyer Middenvelder
Marco Olierhoek Aanvaller
Ferdy Overduin Middenvelder
Jesper de Bruyn Verdediger
Erik Jan Tak Middenvelder
Reinier Wapperom Verdediger
Patrick de Kievit Aanvaller
Rory Willemstijn Middenvelder
Goals
1
0
Assists
0
0
Yellow Cards
0
0
Red Cards
0
0

Live

1 - 012:00
Dubbeldam 3
    Victoria’03 3

        KO FT