Samenvatting

Zondag 3 september was het weer zover : de eerste wedstrijd van het seizoen stond weer op de planning. Het betrof een bekerwedstrijd tegen OMC2. Er was de donderdagavond voorafgaand aan deze wedstrijd al keihard getraind en de scherpte spatte er van af. Het was duidelijk de zomerstop had ons erg goed gedaan. Ook onze nieuwe aanwinsten Patrick Stolk en Rory Willemstijn waren erg gretig om te laten zien dat ze een basisplaats verdiende in de zeer brede en sterke selectie van Dubbeldam 3. Ik zal jullie verder niet vermoeien met opstellingen en taktische strijdplannen want die waren eigenlijk ver te zoeken. Toch begonnen we tegen een niet al te sterk OMC best aardig met wat kansjes hier en daar, wat ook binnen 20 minuten resulteerde in een 1-0 voorsprong na een schitterende aanval over zeker 2/3 schijven kon Takkie zeer beheerst,zoals eigenlijk alleen hij dat kan (goh, wie zal deze stukjes schrijven(red)) afronden in de verre hoek. Keeper kansloos. Iets erna kreeg Takkie,wat omstanders later beschreven als een kans, een mogelijkheid om de 2-0 te maken helaas pakte de keeper hem. Gelukkig viel iets voor rust de 2-0 alsnog. Nick struikelde binnen 8 seconde 12 x over de bal, wat een clubrecord bleek te zijn, maar kon tijdens de 12e struikelpartij nog wel de bal zijn broertje krijgen die beheerst de 2-0 binnenkegelde. Het was vrij snel rust. Getrakteerd op een bakkie lauwe siroop, wat natuurlijk het lekkerste is met een graadje of 25, dan moet je niet de koude siroop krijgen, Rik nog hartelijk dank hiervoor ;-).  Over de 2e helft kunnen we denk ik maar beter niet al veel woorden vuil maken, Laat ik het zo zeggen het was voor niemand echt leuk denk ik. Wel wist OMC nog een doelpunt te maken, wat opzich al heel knap is want dat is maar weinig spelers gegeven ; scoren tegen onze lijnkeeper. Na de wedstrijd is Mark Smaal, die na 3 minuten warmlopen het alweer genoeg vond, nog uitgeroepen tot Man of the match. Mark, gefeliciteerd nog met die prijs. Je kan hem maar vast binnen hebben.
Verder wil ik natuurlijk de vele supporters die op de wedstrijd zijn afgekomen bedanken voor hun steun en vertrouwen in onze ploeg. Het doet ons altijd weer goed als we 3 rijen dik de mensen hun hart en ziel zien geven ter faveure van ons resultaat. Komende zondag spelen we uit bij RCD. Kom gerust kijken als je niks te doen hebt, en als je al iets gepland had zou ik het zeker niet afzeggen maar dat terzijde.
Noot van de redactie : De schrijver is er de komende 3 weken niet bij. Ik wil dan bij dezen ook gebruik maken om er 3 aan te wijzen die mijn taak op zich nemen.
Rcd- Dubbeldam is voor Nick Willemstijn, als trainer/leider/aanvoerder/regelnicht/oppergeep moet dit een eitje zijn
Dubbeldam GSC wordt verslagen door Dick de Boeff , onze vlagger en steun toeverlaat kan ontzettend goed lullen dus een stukje schrijven moet ook geen probleem zijn.
De eerste competitiewedstrijd is op 24/9 uit bij UVV’30 (nog noooooit van verloren…)dat verslag wil ik graag toebedelen aan jesper de bruijn die weet alles altijd zo goed , kan die dat mooi meenemen in zijn verslag. Tot de volgende wedstrijd!! Dubbeldam 3

Details

DatumTijdLeagueSeizoen
03/0912:00KNVB Beker poule2017 - 2018

Resultaten

ClubDoelpuntenUitslag
Dubbeldam 32Win
FC Dordrecht 2 am1Loss

Dubbeldam 3

Stefan de Meyer Middenvelder
Nick Willemstijn Middenvelder
Martin Bernhart Verdediger
Koen van Kalkeren
Marco Olierhoek Aanvaller
Johan Bruystens Aanvaller
Erik Jan Tak Middenvelder
Danny Soeteman Keeper
Ferdy Overduin Middenvelder
Michel Nainggolan Aanvaller
Pim Sterrenburg Middenvelder
Rory Willemstijn Middenvelder
Mark Smaal Middenvelder
  2

FC Dordrecht 2 am

Goals
2
0
Assists
0
0
Yellow Cards
0
0
Red Cards
0
0

Live

2 - 112:00
Dubbeldam 3
  FC Dordrecht 2 am

    KO 45 FT

    Locatie

    Sportpark Schenkeldijk
    Zuidendijk 487, 3328 LE Dordrecht, Nederland