Samenvatting

Na een drietal bekerwedstrijden waar vooral een hoop werd uitgeprobeerd begon eindelijk de competitie.Onder een aardig zonnetje speelden we tegen DESK 2.Wat me nog weten van afgelopen seizoen is dat het een goed voetballende ploeg was die ons 2x met ruime cijfers verslagen heeft.Alle reden voor kersverse trainer Paul Wols om anders te spelen dan we gewend zijn.In een 4-4-2 systeem met 2 blokken van 4 en 2 snelle spitsen was het de bedoeling om de punten aan de schenkeldijk te houden.

Deze tactiek leek aardig te werken en we kregen ook een aantal kansen maar DESK kwam halverwege de eerste helft toch op voorsprong.Sjoerd Boutens ,die tot zijn eigen vreugde gepromoveerd is tot laatste man, zag een pass met de arm meegenomen worden door de spits van DESK.De scheidsrechter had dit niet gezien en was er dus een vrije doortocht naar onze keeper Dylan.Dylan was kansloos en de 0-1 een feit.Direct na deze domper kreeg Dubbeldam een vrije trap van een meter of 40 .Mark Tromp Legde deze netjes tussen de verdediging en de keeper,werd door iedereen inclusief keeper gemist (volgens Mark maar er kan ook een schampje DESK aangezeten hebben) en de bal rolde in het netje. 1-1.Dubbeldam kreeg met Davey voorin nog enkele kansen maar ook DESK bleef gevaarlijk.Net voor rust zorgde een onbesuisde tackel van achter, van sprintwonder Bart Boutens ,voor een rode kaart waardoor we al wisten dat het een moeilijk verhaal ging worden.

De opdracht bleef in de 2e helft hetzelfde maar helaas lag het balletje er binnen een minuut al in. 1-2. Met de wissel Sjors voor Mark probeerde Dubbeldam nog iets te forceren. Veel lange ballen richting Sjors en Davey en maar hopen dat het balletje een keer goed ging vallen. Davey zat stuk en de kopsterke Patrick de K werd ingebracht. We gaven steeds meer ruimte weg en dat resulteerde in goede kansen voor DESK.Mede ook omdat onze nieuwe laatste man volgens eigen zeggen vergat dat hij ook de laatste man in het veld was.Gelukkig was Dylan in topvorm en voorkwam met een aantal goede reddingen erger. Helaas lukte het DESK net voor tijd de 1-3 op het bord te zetten en was Dubbeldam geknakt. De 1-4 viel nog en Dubbeldam bleef met lege handen achter.

Opzich hebben we ook wel wat goede dingen gezien waardoor we volgende week met vertrouwen richting Drunen gaan voor de wedstrijd tegen RKDVC.1

Details

DatumTijdLeagueSeizoen
24/0912:001e klasse2017 - 2018

Resultaten

ClubDoelpuntenUitslag
Dubbeldam 21Loss
DESK 24Win

Dubbeldam 2

Jeffrey Biliosa Middenvelder
Arne van Weerden Verdediger
Lars Spaans Middenvelder
Robert Schellenbach Middenvelder
Sjoerd Boutens Aanvaller
Dylan Koorneef Keeper
Davey Geschiere Aanvaller
Sjors Volder Aanvaller
Wesley Borsboom Middenvelder
Patrick de Kievit Aanvaller
Jordy Wouters Middenvelder
Mark Tromp Verdediger
Musabala Ceesay Middenvelder
Bart Boutens Middenvelder
Axel Bruystens Middenvelder
  1

DESK 2

Goals
1
0
Assists
0
0
Yellow Cards
0
0
Red Cards
0
0

Live

1 - 412:00
Dubbeldam 2
  DESK 2

    KO 56 76 77 81 FT

    Locatie

    Sportpark Schenkeldijk
    Zuidendijk 487, 3328 LE Dordrecht, Nederland