Samenvatting

Na het binnenhalen van de 1e periodetitel is Wernhout in de eerste wedstrijd voor de 2e periode met beide benen op de grond gezet door het laaggeklasseerde Dubbeldam.

Een half uur voor de wedstrijd begon het te regenen maar dat weerhield de trouwe Wernhout-aanhang niet om te komen supporteren bij het ‘Wernhoutse vlaggenschip’ maar helaas mocht het niet baten.

Vanaf het eerste fluitsingnaal was Dubbeldam feller en gingen de gastheren beter om met de drassige grasmat dan Wernhout dat geen schim meer was van het elftal dat de eerste acht wedstrijden er als team stond en ook qua inzet altijd een voldoende scoorde.

Iedereen stond te ver van zijn tegenstander vandaan en Dubbeldam kon naar hartelust combineren.

Dubbeldam had in de beginfase al een paar kansen verprutst en in de eerste de beste tegenstoot van Wernhout scoorde Mathieu Rombouts uit een voorzet van Leroy Gommers 0-1. Vanaf toen leek het Wernhoutse licht te doven en liep Dubbeldam freewheelend in de eerste helft uit naar 6-1 en daarmee was dan ook meteen de westrijd in de pocket voor de Dordtenaren.

Na rust was de beleving ietsje beter en aan het einde van de wedstrijd kon Joost Anthonissen dan ook nog zijn goaltje meepikken in een voor Wernhout zeer teleurstellende wedstrijd.

Volgende week staat de derby op sportpark ‘De Laguiten’ tegen VVR op het programma en zal Wernhout beter voor de dag moeten komen om aanspraak te kunnen maken op één of meer punten.

We rekenen hierbij weer op de steun van onze supporters, we zullen het nodig hebben.

Details

DatumTijdLeagueSeizoen
04/1114:004e klasse2012 - 2013

Resultaten

ClubDoelpuntenUitslag
Dubbeldam 16Win
Wernhout 12Loss

Dubbeldam 1

Wernhout 1

Goals
0
0
Assists
0
0
Yellow Cards
0
0
Red Cards
0
0

Live

6 - 214:00
Dubbeldam 1
  Wernhout 1

    Locatie

    Sportpark Schenkeldijk
    Zuidendijk 487, 3328 LE Dordrecht, Nederland