Samenvatting

Na vier nederlagen op een rij kwam nu koploper Beek Vooruit naar de Schenkeldijk. Bij afwezigheid van Reinier Wapperom nam Eric van de Merwe zijn positie in de verdediging over. Verder stuurde Gradus Roeland zijn vaste opstelling het veld in: Mark van Velzen (keeper), in de verdediging verder Jeroen Burgers, Walter Burgers en Arne van Weerden, op het middenveld Rob Kanters, Diederik Derksen, Jeffrey Stam en Perry van Eijken, in de aanval Charles de Vries en Sjoerd Boutens.

In de eerste helft had Dubbeldam het betere van het spel. De kleine kansen konden helaas niet benut worden. Snel na rust was er een mooi opgezette aanval over rechts. Charles de Vries gaf precies op maat voor en Sjoerd Boutens scoorde de zeer belangrijke 1-0. Daarna kwam Beek Vooruit iets beter in de wedstrijd zonder echt gevaarlijk te worden. Veel verder dan een aantal afstandschoten die goed gepareerd werden door onze keeper kwamen ze niet. Een kwartier voor tijd ging Jeffrey Stam goed door over rechts. Zijn voorzet werd uiteindelijk op een prachtige wijze door Perry van Eijken achter de keeper van Beek Vooruit geschoten. In de slotafse kwam Marco Oliërhoek nog het veld in voor Charles de Vries en Stefan de Meijer loste Sjoerd Boutens af. De laatste kansen konden helaas niet meer verzilverd worden.

De supporters, waaronder gelukkig ook weer Arie Vollaard en Wim Staat hebben een leuke pot voetbal gezien met mooie aanvallen en een sterke verdediging. Al met al een zeer terechte overwinning op de koploper uit Prinsenbeek. Hopelijk kan deze opgaande lijn volgende week bij ZIGO doorgetrokken worden.

Details

DatumTijdLeagueSeizoen
30/0914:003e klasse2007 - 2008

Resultaten

ClubDoelpuntenUitslag
Dubbeldam 12Win
Beek Vooruit 10Loss

Beek Vooruit 1

Goals
2
0
Assists
0
0
Yellow Cards
0
0
Red Cards
0
0

Live

2 - 014:00
Dubbeldam 1
  Beek Vooruit 1

    Dub KO 51 71 81 90 FT

    Locatie

    Sportpark Schenkeldijk
    Zuidendijk 487, 3328 LE Dordrecht, Nederland