Samenvatting

Afgelopen zondag kwam de koploper Dubbeldam op bezoek. De uitwedstrijd was destijds nipt verloren en de Be-Ready mannen konden wel eens voor een stunt gaan zorgen. Toch bleek al snel na aanvang van de wedstrijd waarom de mannen uit Dordrecht op de hoogste positie stonden. Met een hoog baltempo werd het leder rond getikt en de thuisploeg moest al gauw naar achteren leunen. Echte grote kansen dienden zich nog niet aan maar de Dordtse dreiging was wel nadrukkelijk aanwezig. Omdat het Hankse middenveld zich meer bezig moest houden met verdedigen stond de Hankse voorhoede totaal geisoleerd en kwamen eigenlijk niet in het spelletje voor.

In de 25e minuut had de defensie van de thuisploeg even meer oog voor een blessure van een Dubbeldam speler dan voor de bal en voor ze het wisten verdween de bal via de binnenkant van de paal achter doelman Remco Stevens, 0-1. De eerste de beste mooie tegenaanval van Be-Ready leverde de aansluitingstreffer op, echter deze werd afgekeurd voor vermeend buitenspel.

Na de theepauze kwam de thuisploeg veel beter uit de startblokken. Het spel van Dubbeldam zakte wat in en de thuisploeg kreeg wat meer grip op de wedstrijd. Als Be-Ready 1 op dat moment had kunnen scoren was het misschien een wedstrijd geworden echter dit gebeurde niet. De Hankse formatie kon eigenlijk alleen uit spelhervattingen wat gevaar stichten voor het Dordtse doel. Aan de andere kant ontstond er wat meer ruimte voor de Dubbeldammers en Be-Ready was al enkele keren door het oog van de naald gekropen toen tegen het eind van de wedstrijd vlak achter elkaar de 0-2, 0-3 en 0-4 vielen. Een geflatteerde einduitslag, maar zoals Peter Burg later in de kantine vertelde “Dubbeldam was gewoonweg een maatje te groot vanmiddag”.

Bron: website Be Ready

Details

DatumTijdLeagueSeizoen
16/0314:004e klasse2013 - 2014

Resultaten

ClubDoelpuntenUitslag
Be Ready 10Loss
Dubbeldam 14Win

Be Ready 1

Dubbeldam 1

Sjors Volder Aanvaller
Jerry van Ingen Aanvaller
  3
Goals
0
3
Assists
0
0
Yellow Cards
0
0
Red Cards
0
0

Live

0 - 414:00
Be Ready 1
  Dubbeldam 1

    Dub KO FT

    Locatie

    Sportpark De Schiethoek (Be Ready)
    Kurenpolderweg 19, 4273 LA Hank, Nederland