Samenvatting

Dordrecht – In het zondagvoetbal leed derdeklasser Dubbeldam vandaag een zware nederlaag bij Virtus (7-1). In dezelfde klas ging ook RCD onderuit. Het verloor met 4-1 bij Pretoria.
Dubbeldam
In de derde klas zag Dubbeldam z’n titelaspiraties definitief in gruzelementen vallen. De ploeg ging fors onderuit bij Virtus (7-1) dat met nog twee duels voor de boeg de achterstand op koploper Meeuwenplaats verkleind zag tot vier punten.
Bij Dubbeldam spraken ze na afloop van een complete off-day. Bij rust leek alles nog onder controle (2-1). Na de hervatting liep Dubbeldam vrijwel continu in het Brabantse counter-mes. Mee omdat Dubbeldam met een rode kaart werd geconfronteerd stoomde de thuisploeg op naar een eclatante zege.
“De tegenstander was feller en wij lieten snel na rust de moed zakken waardoor Virtus kon uitlopen naar een grote overwinning. Het laatste kwartier voor rust leek Dubbeldam er beter in te komen en de 2-2 te maken. Maar het begin van de tweede helft was dramatisch”, zo heette het na afloop in de zwaar teleurgestelde Dubbeldamse gelederen. Voor rust verstopte Dubbeldam zich overigens geenszins en was het enkele malen dicht bij treffers. De enige goal was overigens een eigen treffer van Virtus-kant.
*Koploper Meeuwenplaat leed verlies bij FC IJsselmonde en is zodoende nog niet zeker van het kampioenschap. Stand bovenaan: Meeuwenplaat 22-56, Virtus 22-52, Dubbeldam 23-50.
Bron: Stem van Dordt

DORDRECHT-In de top drie van 3D kreeg Dubbeldam zondagmiddag een flinke tik op de neus. Virtus was met 7-1 te sterk voor de Dordtenaren die duidelijk een off day kenden in Zevenbergen tegen de feller acterende Brabanders.Jurgen Abrahamse kreeg in deze wedstrijd een rode kaart.Het Dubbeldamse doelpunt kwam uit een treffer in eigen doel van Virtus.In de stand op de ranglijst nam Virtus de tweede positie over van de Dordtenaren. Meeuwenplaat verloor van FC IJsselmonde, maar blijft koploper en titelkandidaat. RCD had ook een slechte dag en ging met 4-1 onderuit bij Pretoria.
Bron: Dordt Centraal

Details

DatumTijdLeagueSeizoen
13/0514:303e klasse2017 - 2018

Resultaten

Club1e Helft2e HelftDoelpuntenUitslag
Virtus 1257Win
Dubbeldam 1101Loss

Virtus 1

Dubbeldam 1

9Dennis Geschiere Aanvaller
Enzo van de Vossenberg Middenvelder
Rick de Graaf Verdediger
Jerry van Ingen Aanvaller
Wesley Borsboom Middenvelder
Jordy Wouters Middenvelder
Kevin Bosman Verdediger
Stan van Pelt Verdediger
Max Bresser Verdediger
Robin van Dijk Keeper
Fabian Kaljée Verdediger
Mischa Brassien Middenvelder
Ricardo Arkes Verdediger
Jurgen Abrahamse Aanvaller
  1 1
Goals
0
1
Assists
0
0
Yellow Cards
0
0
Red Cards
0
1

Live

7 - 114:30
Virtus 1
  Dubbeldam 1

    Dub KO 78 78 83 FT

    Locatie

    Sportpark Virtus
    Westrand 7, 4761 PZ Zevenbergen, Nederland