Selecteer pagina

Even voorstellen: de mannen van Dubbeldam 3

Even voorstellen: de mannen van Dubbeldam 3

Op veler verzoek, met name een toenemende supportersschare, zullen we onze equip eens even goed gaan voorstellen zodat u allen een goed en rechtvaardig beeld heeft als u allen weer de schenkeldijk bestormt als een stel herten die achterna wordt gezeten door een kudde hongerige leeuwen. Mocht sommige informatie niet helemaal kloppen kan daar helaas geen gerechterlijke procedure aan gekoppeld worden. Alles is naar eer en geweten geprobeerd op te sommen. Mochten de spelers zelf nog klachten hebben of aanvullende informatie hoor ik dat graag.

De selectie:

We beginnen met voorstellen bij de achterhoede en niet te vergeten de doelpost.

De keeper : 

nr 1: Danny Soeteman : behoeft eigenlijk geen introductie maar voor de volledigheid van dit stuk zal ik dan toch vermelden dat die nauwelijks de fout in gaat , lekker meevoetbalt, zijn benen nauwelijks gebruikt, hooguit om een fluwele trap te verzenden naar een medespeler. Nogmaals mochten jullie, de supporters, het hiermee oneens zijn mails zie ik graag tegemoed.

De Verdediging: 

nr 2: Jeroen Burgers: Stond vroeger bekend als de man die , samen met zijn broer Walter, ook wel mr glass genoemd, altijd een 7 haalde. Ik denk toch dat dat vroeger een rekenfout was. Jeroen wil nu nog wel een 3,5 halen dus het vermoeden bestaat dat ze vroeger de 3,5’s bij elkaar optelde om aan die wekelijkse 7 te komen. Dit geheel terzijde. Hij is achterin overal inzetbaar. Staat verder bekend als een makkelijk scorende verdediger. Heeft in zijn 29 jarige tellende carriere al 1 x gescoord.

nr 3 : Reinier Wapperom: Een wappie. Algeheel bekend als een foutje achterin, meestal een mislukt poortje, of een kapje die net ff anders uitpakt. Maar doet ook enorm veel goed, onze technische man die alrtijd rustig blijft. Ook lokt die veel vrouwelijke supporters naar de schenkeldijk want er wordt gezegd dat die een ” aardig apparaat” heeft. Waar dit precies op gebaseerd is niet helemaal duidelijk.

nr 4 Takkie: Stond ooit, net nadat de kleurentelevisie zijn entree maakte, te boek als talent. Heeft dit echter nooit helemaal waar kunnen maken. Zijn laatste goede wedstrijd dateert uit 1998. Wel is die bereid de stukjes te schrijven en zijn moeder wast de kleding zo nu en dan dus vandaar dat iedereen het voor lief neemt dat die iedere zondag faalt en mag die nog deel uitmaken van deze getalanteerde sterrensquad.

Nr 5 Rocco: Rocco is de man van de voorzetten en is ongenaakbaar hard in zij tackles. Kan een man uitschakelen, heeft eigenlijk alles wat hem ontzettend bruikbaar maakt voor dit team. Er is echter een probleem. Rocco heeft er niet zo gek vaak zin. En grijpt iedere mogelijkheid aan om maar niet te hoeven voetballen. Is zelf een keer in een frietpan gesprongen om niet te hoeven voetballen. Maar de 3x per seizoen dat die er is heeft Dubbeldam 3 er heel veel plezier van.

nr 6 Axel: De Dubbeldamse Gerard Joling wordt die ook wel genoemd wat echter niet helemaal duidelijk of die vergelijking is gebaseerd op zijn uiterlijk of op de voetbalkwaliteiten, want ik verwacht dat Gerard Joling net zo goed is axel, dat wederom geheel terzijde. Axeltje wilde dit jaar voor de selectie gaan. Ons verlaten. De mensen die hem hebben gebracht waar die nu is verloochenen. Echter is mij ten oren gekomen dat zondag axel weer met hangende pootjes is wedergekeerd bij ons. En met een doelpunt; klasse axel!

nr 7 Koentje alias Bijk : Een ieder die ooit is wezen kijken bij ons weet dat wat Koentje zondags wekelijks aan het doen is eigenlijk niets maar dan ook niets met voetballen te maken heeft. Sterker: mijn vermoeden is dat als er een officier van Justitie zondags toevallig ook graag wedstrijdjes fluit en ons zou treffen Koentje 7 jaar vast met TBS. Koentje, de muur van vlees. De man die die feillloos alles weet te raken, behalve dat ronde rollende last-object. Wel heeft hij van ons allen de meeste progressie geboekt de laatste 3 jaar. Zegt ook iets van waar die vandaan komt…Hulde voor bijk!

Nr 8 Rory Willemstijn: Is dit jaar toegevoegd aan onze selectie. Een jongen met veel potentie voor ons team. Past perfect in het profiel wat wij nastreven. Niet omschakelen, weinig ambitie, alleen lopen MET bal, beetje zeiken op andere. Kortom, de perfecte aanwinst. N3 van der Meyde heeft wel al een aantal goals en assists op zijn naam in korte tijd dus dat beloofd veel goeds, al komt wel de winter er aan dus de kans op een blessure loert.

nr 18 Stanley Booy : Stanley heeft 2 hobbies. Kickboxen en Voetballen. Probleem is dat deze twee nog wel eens wil verwarren en er al een aantal jongens zijn afgevoerd door toedoen van Stan-Lee – Boi!Wel een giga inzet en onze vaste invaller. Heeft vorig seizoen geen wedstrijd gewonnen maar mocht de pret niet drukken want je weet wat ze zeggen er zijn 3 leugens:  leugens, harde leugens en statistieken! dit jaar ga je vast een keer winnen ouwe reus!

nr 9 Johan Bruijstens : Ons aanspeelpunt. De nummer 9. Met zijn 48 lentes nog altijd een makkelijk scorende en bewegende spita van formaat. Zijn rugzak van ervaring gaat welk steeds meer wegen maar je hoeft niet snel te zijn om uit te blinken zo laat onze Johan wekelijks zien. Chapeau Johan! op naar de volgende 40 seizoenen.

Nr 10 Nick Willemstijn: Nick willemstijn onze aanvoerder, manager, waterdrager, vrijetrappen nemer, opstellingen maker, spelersregelaar en bovenal onze nr 10! Eenzame klasse zo snel als hij over de velden raast, als een hinde met lepra die niet is ingeent slalomt hij door de verdediging heen. Eenzame klasse. Maar ook hij vind makkelijk het netje en is bovenal onmisbaar voor dit team door al zijn inzet. Bedankt nick…bedankt!

Nr 11 Michel Naingollan : Onze powerpinda, de Nwanko Kanu van de lage landen. Soms is die net zo moeilijk te bereiken als zijn achternaam te spellen is maar als die er is dan gaat die ervoor. Een waar trainingsbeest ook. Zou het liefst 3 x in de week trainen. Ook goed voor de nodige muzikale toevoegingen in de kleedkamer. Denk hierbij aanhet genre Frikadel medley, succes gegarandeerd!

nr 12 Patrick Stolk : Onze grootste aankoop. Over gekomen van de topklasse. Wekelijks opgehaald met de helikopter, moeten er flink extra voor lappen maar beleven er nu al veel plezier van. Karel krosspass en Keesie Klutsknie alias bertus bacoblik wordt die al liefkozend genoemd binnen de selectie. Een parel voor de amateurvelden. Welkom Stolkie, dat we maar lang van je mogen genieten!

nr 13 DIck van der Net: de Red bull van de selectie. Ondanks zijn 44 jaar een lopende machine op het middenveld. Geeft iedere wedstrijd 100% voor ons team en we zijn dan ook blij dat die nieuwe schoenen heeft gekocht. dat betekend dat die nog 4 jaar door moet.

nr 14 Stefan de Meijer : De zelfbenoemde legendarische nummer 14. De man zonder goals. De marathon man. De Viking. Jezus. De mislukte Pirlo. Hij heeft al vele bijnamen gekregen maar bovenal een strijder. Werkt zich iedere week weer de blubber. En dit seizoen is die zelfs gaan scoren. Dit wordt zijn jaar galmde al door de kleedkamers afgelopen zondag. Laat het zien stefan, laat het zien!

nr 15 Marco Olierhoek : Olie. samen met Johan een koningskoppel. Denk dan vooral aan de leeftijden van Koningen. Ja wat je moet nog toevoegen aan Olie. Is wereldberoemd binnen Dubbeldam. Heeft zich op alle fronten al  bewezen. Voor en na de wedstrijd. Schiet van alle hoeken en standen op de goal en elk jaar maakt die weer een aantal beauties! Is vooral bekend als de man zonder telefoon. is op Piet van der Stelt na de enige van onze selectie zonder smartphone. Befaamd om zijn intuitie. Hou dat nog jaren vol, Olie.

nr 16 Mark Smaal: Onze vaste en trouwe invaller. Heeft vorig jaar ons al aantal keer gered. Zijn positieve coaching zorgt altijd voor een goed resultaat. Is dit seizoen als een keer uitgeroepen tot man of the match zonder echt te spelen. Dan ben je echt een hele grote.

nr 17 Ferdy Overduin : Onze allround Jason Statham Overduin kan op iedere positie uit de voeten. Verdedigend of in de spits, in de goal of vlaggen. Niets is Ferdy teveel. En vooral het enthousiasme waarmee Ferdy dingen doet is aanstootgevend. Daar kunnen vele een voorbeeld aannemen. Een brok passie en energie. Bedankt Ferdy dat je ons team zo’n positieve boost weet te geven.

Nr 18: Martin bernard en Pim Sterrenburg : Beiden invallers maar altijd zeer fanatiek en voorop in de strijd. Beiden linkspoten en schoppen beiden naar alles wat beweegt. Komen ook beiden uit de zelfde generatie. Op de training ook een gevreesd stel. Willen nog wel eens iets te laat zijn.

nr 19 : Dennis Wols aka de Gnoe: De gnoe kapt en dolt alle verdedigers alsof ze er niet staan. Een pareltje voor de schenkeldijk. De gnoe is alleen nog al eens mikpunt van charges. Gelukkig reageert die daar helemaal niet op en staat die boven dergelijke fratsen. Is daardoor nog wel eens geblesseerd maar zowel binnen als buiten het veld een welkome toevoeging voor ons team.

Nr 22: Jesper de Bruijn: De Wim van Hanegem van Dubbeldam 3. De man die nog wel eens een kritische noot wil plaatsen tegen een ieder die in de buurt is. Heeft ook erg vaak heel veel pijn. Hetgeen wij zeer betreuren jesper. Wij, gunnen je het allerbeste! Is wel altijd bereid zijn mannetje uit te schakelen, is iedere training aanwezig om zichzelf te verbeteren. En laten we hopen dat die dat nog even volhoudt. Dat verbeteren dan he…Ga zo door jesper!

Zo! u bent nu net even beter geinformeerd als u wederom allemaal massaal naar de schenkeldijk trekt om ons te komen aanmoedigen. Kijkt toch net even leuker als je wat meer weet over de artiesten die op het veld lopen. Ook uitwedstrijden mogen bekeken worden overigens! Tot de volgende wedstrijd!! Dubbeldam 3