Selecteer pagina

Jurgen Abrahamse
Eindelijk….. we gaan weer echt beginnen

Eindelijk gaat het weer echt beginnen. Op 8 maart speelde Dubbeldam de laatste wedstrijd tegen TSV Gudok en net voor de training op dinsdag de tiende werd al het voetbal stilgelegd door het coronavirus. In juni mocht er weer op afstand van 1,5 mar getraind worden maar de competitie was toen al lang afgebroken. Morgen starten we dan met de echte voorbereiding op het nieuwe seizoen. Nog altijd gelden er voor spelers, begeleiders en supporters veel maatregelen om het virus in toom gehouden. Hopelijk kan het zo onder controle gehouden worden, zodat de competitie niet weer gestopt hoeft te worden. Want wat hebben we het gemist.

Dubbeldam start het nieuwe seizoen onder een nieuwe trainer Ries Fok. De afgelopen jaren was hij met Rene Ebbers heel succesvol bij onze buren van EBOH en uiteraard hopen wij hier ook op.
Gelukkig hebben we na het afgelopen seizoen geen afscheid van vertrekkende spelers hoeven te nemen.
Wel mochten we enkele “nieuwe” gezichten verwelkomen. Van sc Emma komen over Coen van Cleef, Maikel Steenbakker en Michel van Pelt. Zowel Coen als Michel speelden al eerder bij Dubbeldam. Coen vertrok als jeugdspeler, teerwijl Michel onze oud-trainer Roy de Bruin volgde naar sc Emma.
Daarnaast keert doelman Davey van Pelt terug na een aantal seizoenen IFC.
Wij heten hen allen van harte welkom en wensen ze veel succes !

Trainer Ries Fok heeft een vol programma samengesteld voor de voorbereiding. Zo starten we morgen met een trainingsdag bestaande uit twee trainingen en een lunch. De eerste training is morgenochtend om 11 uur. Gelukkig voorspellen ze voor morgen niet zulke hoge temperaturen als vandaag. Verder staan er voor deze week 4 trainingen op het programma, morgen en zondag, dinsdag en donderdag.

De eerste oefenwedstrijd is traditiegetrouw tijdens het Zebratoernooi dat dit jaar op 14 en 16 augustus wordt gespeeld. Op de openingsavond spelen we om 18.15 uur tegen de gastheren van SSW. Op zondag wacht competitietegenstander RCD.
Dit jaar geen Jan Stam toernooi bij Wieldrecht maar nog dichter bij huis, spelen we 20 en 22 augustus het Ries Fok sr toernooi bij EBOH. De eerste avond spelen we tegen DFC en afhankelijk van het resultaat wordt de tegenstander van zaterdag bepaald.

30 augustus begint het bekertoernooi. In de competitie zijn we uitgeleend met alle Dordtse clubs aan West 2, maar voor de beker spelen we in zuid 1. De eerste wedstrijd is uit tegen Terheijden. De volgende twee zondagen spelen we op de eigen Schenkeldijk tegen VCW en Advendo.

Een week later begint de competitie waarvan het programma nog niet bekend is.

Wens iedereen een geweldig seizoen!!

MEER NIEUWS DUBBELDAM 1

Niet constant genoeg

Niet constant genoeg

Dordrecht - Xander Staphorst redde vijf minuten voor tijd de meubels voor Dubbeldam in de stadsderby met RCD (1-1). Een vrije trap van Dennis Geschiere net buiten de zestien veroorzaakte een...

Lees meer