Selecteer pagina

Evenement: Dubbeldam – SSW op 14 augustus om 18.15 uur

Beide ploegen kunnen leven met een punt

Beide ploegen kunnen leven met een punt

Door Fred van Dongen Dordrecht - Léon Vroon (23, RCD) en Jerry van Ingen (29, Dubbeldam) waren het na afloop roerend met elkaar eens: ‘Het was geen beste wedstrijd’. De derby waarmee beide ploegen...

 

Eerste trainingsdag zit er op

Na een onderbreking van bijna 5 maanden rolde vandaag de bal weer bij vv Dubbeldam. In de maand juni zijn er ook wel trainingen geweest. Echter was toen al bekend dat de competitie niet meer uitgespeeld zou worden en moest nog 1,5 meter afstand gehouden worden. 

Nu mag er weer echt getraind worden en direct stond er een trainingsdag op het programma. De nieuwe trainer Ries Fok kon vanmorgen maar liefst 26 spelers verwelkomen. Uiteraard spelers van de selectie van vorig seizoen. Daarnaast kwamen Maikel Steenbakker, Coen van Cleef, Davey en Michel van Pelt afgelopen zomer over naar onze club. Mooi om te zien dat ook weer jeugdleden de overstap naar de selectie hebben weten te maken. Enkele spelers hebben vorig seizoen al aan het seniorenvoetbal geproefd met invalbeurten of basisplaatsen in Dubbeldam 1 en 2. 

De ochtendtraining was erg prettig met afwisselend conditiewerk maar ook oefeningen met de bal. Na een uitstekend verzorgde lunch stond er voor ’s middags ook een tweede training op het programma. 

Zondag 2 augustus traint de selectie 1 keer en deze begint om 11.00 uur

Dubbeldam 1 nieuws