Morgen zondag 14 oktober spelen gelukkig alle teams weer een thuiswedstrijd.
Wij hopen dat het prachtige weer van vandaag nog een dagje langer duurt, dan kan het helemaal niet meer stuk.

Zoals we van de week al in de voorbeschouwingen opmerkten, is dat er allemaal topaffiches op het programma staan voor morgen, waarbij het verschil op de ranglijst maar heel gering is. Alleen koploper Dubbeldam 1 treft rode lantaarndrager FC Blankenburg. Het is jammer dat het niveauverschil in de 3e klasse Q4 zo groot is. Hopelijk kunnen onze spelers aangemoedigd door vele Dubbeldammers zich toch motiveren een goede wedstrijd aan het publiek voor te schotelen.

Dubbeldam 6 opent morgenochtend het programma om 10.00 uur tegen vv Sprundel. Een uur later trapt Dubbeldam 2 af tegen Roosendaal. Om 12.00 uur beginnen de sterren van Dubbeldam 3, 4 en 5 aan hun wedstrijd. Voor alle wedstrijden verwachten de bezoekers van onze website en Facebook dat er gewonnen gaat worden.

Dat hopen wij uiteraard van harte en kan na de wedstrijd Dubbeldam – FC Blankenburg waarvan de aftrap om 14.00 uur is, gevierd worden met live muziek. Want in de derde helft zal Gerrit van Kooten optreden in de kantine.

Uiteraard nodigen wij iedereen van harte uit morgen naar de Schenkeldijk te komen om onze teams aan te moedigen of voor de gezellige derde helft.
Zoals altijd is ook morgen de toegang volledig gratis.