Selecteer pagina

Dubbeldam ziet Coal zegevieren

Dubbeldam ziet Coal zegevieren

DORDRECHT-Dubbeldam kreeg zondagmiddag in de derde klasse Hoog B een lelijke draai om de oren. Aan de Schenkeldijk zagen de Dordtenaren het thuistreffen met COAL in een 1-3 verliesbeurt eindigen.
Na een goede start van de wedstrijd verloor Dubbeldam toch de controle wat COAL de kans gaf een 0-1 voorsprong te nemen. Een slecht genomen Dubbeldamse corner lag kort voor rust vervolgen aan de basis voor de 0-2.
Kort na het begin van het tweede bedrijf diende Wesley Borsboom na een rode kaart voortijdig te douchen.Toch tooonde Dubbeldam met een speler minder karakter en zette de opponent onder druk.Dit creëerde kansen voor onder meer Dennis Geschiere echter de bal trof het vijandelijke doel niet.
Toch was het diezelfde Dennis Geschiere die later wel doeltreffend was en Dubbeldam terig in de strijd bracht. In de bijkomende blessuretijd mocht COAL toch de 1-3 aantekenen en was de wedstrijd gedaan. Na drie speelronden in de voorjaarscompetitie bezet Dubbeldam positie negen. COAL is ranglijstaanvoeder

Bron: Dordt Centraal