Selecteer pagina

Dubbeldam wint, maar verliest Captain

Dubbeldam wint, maar verliest Captain

Dordrecht – In de derde klas van het zondagvoetbal versterkte Dubbeldam zijn positie in de top van het klassement door in Rotterdam Coal met 1-4 te kloppen. Smetje op de triomf was de zware blessure van aanvoerder Rory van der Weijden. RCD was in dezelfde klas kansloos bij een andere hoogvlieger, FC IJsselmonde.
De Dordtse vierdeklassers SC Emma en OMC wisten vandaag geen punten te sprokkelen. Daarentegen zetten de vijfdeklassers GSC ODS en SSW hun triomfreeks voort met ruime zeges.
Dubbeldam
Dubbeldam kende in het spitsenduo Dennis Geschiere (2x) en Jerry van Ingen (1x) weer schutters van formaat. Ze legden de basis voor de 1-4 zege bij Coal in Rotterdam-Zuid. Een eigen goal van de gastheren completeerde het Dubbeldamse kwartet. Jerry van Ingen: “Een terechte overwinning maar erg balen van de zware blessure van onze aanvoerder Rory van der Weijden. Gelukkig hebben we nog de 3 punten voor hem gepakt.”
Ondanks de triomf keerde Dubbeldam dus in mineurstemming terug naar Dordrecht vanwege captain Rory, die bij een 0-1 stand zwaar geblesseerd raakte. “Zijn schreeuw ging door merg en been. Zijn knieschijf was uit de kom. Door snel handelen van onze verzorger Joey werd hij goed geholpen. Triest dat er in dit soort situaties geen ambulance meer komt om bijstand te verlenen. Hulde voor onze verzorger Joey, maar ook trainer Brasco Tuvaljevic en zijn leiders Rik Klootwijk en Edwin Scheurwater. Ook van de zijde van Coal kwam hulp, waarvoor onze dank. Wat een drama voor onze aanvoerder, hier zijn geen woorden voor. Het enige wat wij kunnen doen, is Rory heel veel sterkte te wensen!”, meldt Dubbeldam sterk meelevend op z’n website.
Bron: Stem van Dordt