Selecteer pagina

Dubbeldam verdient een dikke pluim
Een wedstrijd met twee gezichten, aldus de club. ‘Dubbeldam was de eerste helft sterker en zag nog een doelpunt onterecht afgekeurd worden. Daarna gingen we te veel in op de provocaties en intimidatie van de tegenstander en vergaten we re blijven voetballen. Toch hebben we Gastel het eerste puntverlies bezorgd’, zo luidde na afloop het oordeel in het Dubbeldams kamp.
De ploeg van trainer Ries Fok kende een bliksemstart. Binnen een half uur stond het met 3-0 voor door treffers van Jerry van Ingen en Jordy Wouters (2x waarvan 1x uit een strafschop). Ook daarna en in het tweede bedrijf kreeg de thuisploeg kansen maar zat het niet mee in de afwerking. Tussendoor liket doelman Davey van Pelt zich weer van de uitstekende kant zien me fraaie reddingen.
Na rust putte Gastel hoop uit de snelle aansluitingstreffer (3-1) mar he duurde tot de allerlaatste minuut voordat de Brabantse ploeg langszij kon komen (3-3). In blessuretijd kreeg Jordy Wouters nog een fraaie kans om Dubbeldam alsnog aan de drie punten te helpen maar miste hij na een zware wedstrijd het eindigde geluk in de afwerking.
Al met al een geweldige prestatie van een bevlogen Dubbeldam tegen een ploeg die te boek staat als de gedoodverfde kampioen van de derde klas. Dat Dubbeldam deze sterke ploeg de eerste winstpunten van het seizoen ontfutselde verdient een dikke pluim.
Bron Fred van Dongen

Jerry aast op promotie

klik op foto voor uitvergroting

Derby eindigt onbeslist

    Door Fred van Dongen Dordrecht - RCD’s vleugelverdediger Nathan Heuser kreeg na afloop van de stadsderby met Dubbeldam terecht extra complimenten van zijn trainer John de Wit. Terwijl RCD nog maar met z’n tienen stond zorgde Nathan met zijn goal dat RCE toch een...