Selecteer pagina

Dubbeldam trein dendert voort

Dubbeldam trein dendert voort

In de derde klas dendert de Dubbeldamse trein onverminderd voort. Deze keer was Pretoria slachtoffer. In Rotterdam sloot Dubbeldam andermaal af met dubbele cijfers (0-10). De ploeg van trainer Richard Smaal blijft zodoende koploper met de maximale buit van 15 punten en een al even imponerend doelsaldo van 48 voor en 5 tegen. En dat na pas vijf wedstrijden…

De schutters bij Dubbeldam waren vandaag Dennis Geschiere (4x), Jerry van Ingen (2x), Jordy Wouters (2x), Enzo van de Vossenberg en Sjors Volder. Zijn er in deze klas nog serieuze bedreigers te vinden voor Dubbeldam? Jerry van Ingen: “Ik heb geen flauw idee. WCR? Die doen het aardig maar kennen we niet echt. Misschien SV Charlois. Hadden we het vorig jaar lastig tegen. En voor de rest… De tegenstander van vandaag was niks . Ze hebben één kans gehad en dat was het.”

Als het zo doorgaat zit Dubbeldam met kerst al op honderd goals. Streefgetal? Jerry tegen De Stem van Dordt: “We kijken per wedstrijd. We weten niet veel van de andere teams. En dus of we nu de makkelijkste gehad hebben of niet. Elke wedstrijd zoveel mogelijk scoren en de ‘0’ houden is natuurlijk wel waar we het voor doen…”

Komende zondag treedt Dubbeldam aan bij Charlois SV dat tot nu toe vier punten pakte uit drie wedstrijden. Dat duel belooft dus een aardige althans betere graadmeter te worden.

De stand bovenaan in deze vijftien teams grote klasse waarvan na een halve competitie de eerste zes zich plaatsen voor de (promotie)derdeklas luidt momenteel: Dubbeldam 5-15, WCR 5-13, Coal 3-9, RCD 5-9.

Bron Stem van Dordt