Selecteer pagina

Dubbeldam telt weer mee

Dubbeldam telt weer mee

In de zogeheten derde klas ‘hoog’ met als inzet enkele promotieplekken naar de tweede klas, liet Dubbeldam vandaag merken zich geenszins uitgeschakeld te voelen. De ploeg ontdeed zich van concurrent ODB uit Den Haag door aan de Schenkeldijk met 2-1 te winnen.

De achterstand op het leidende duo Wilhelmus en HMSH bedraagt nog maar vier punten met nog vijf duels voor de boeg. Zondag ontvangt Dubbeldam Kethel Spaland dat er tot nu toe met slechts 4 punten uit 6 wedstrijden weinig van bakte.

Aan strijdlust en mentaliteit ontbrak het deze middag niet bij Dubbeldam. De Dordtse ploeg kwam al snel op voorsprong via Rick de Graaf. Uit een strafschop kwamen de Hagenaars langszij (1-1). Een strijdvaardig Dubbeldam domineerde ook in de tweede helft. Voor de terechte beloning zorgde bijna vanzelfsprekend koningsschutter Dennis Geschiere (2-1).

Dubbeldams Jerry van Ingen over de wedstrijd: “Het was een zeer harde en vijandige pot met een ode aan de scheids deze keer die zich niet liet intimideren. Na de 1-0 van Rick kwamen kwam ODB uit een onterechte pengel op 1-1. Daarna hadden zij minimaal drie keer rood moeten hebben . Maar we hebben het er uitgesleept met de 2-1 van Dennis. Goeie pot en geknokt voor mekaar!”

bron: Dordt Centraal

lees ook