Selecteer pagina

Dubbeldam speelt voor Sinterklaas

Dubbeldam speelt voor Sinterklaas

Evenement: eerste training 1 augustus 2020 om 11.00 uur

PosClubGGDPts
1153238
2153136
3152334
4152128
515626
615424
715-521
814-216
915-1716
1015-1313
1115-2511
1216-1410
1316-415

 

Dubbeldam speelt voor Sinterklaas
Door Fred van Dongen
Dordrecht – De poging van Dubbeldam om de achterstand op koploper Bavel te reduceren van vier naar één schamel punt eindigde vanmiddag in een compleet fiasco. Na iets meer dan een kwartier stond de Dordtse derdeklasser al op een onoverbrugbare 0-3 achterstand. Bavel nam uiteindelijk met de veelzeggende score van 0-5 de volle buit mee naar Brabant en consolideerde zo zijn leiderspositie. Dubbeldam volgt u op zeven punten afstand en kan zijn kampioensaspiraties voorlopig in de onderste bureaula stoppen.
Sinterklaas heet terug te zijn in Spanje. Maar zijn schaduw waarde vanmiddag nog levendig rond in Dubbeldam. Alle vijf Bavel-treffers waren cadeautjes van een ongekend matig opererend Dubbeldam. Bavel pakte de presentjes gretig uit en liet enkele ook nog eens ongeopend liggen. Dubbeldam had al genoeg ‘de roe’ gehad dachten ze kennelijk bij de bezoekers.
Bavel, dat vorige week zijn eerste competitienederlaag leed, toonde veel meer inspiratie dan de thuisploeg waar nauwelijks enige lijn in het spel kon worden ontdekt. En defensief was het ook nog eens allerminst botertje tot de boom bij Dubbeldam. Miscommunicatie, versteendheid en een klein portie ongelukkigheid lagen ten grondslag aan de eerste drie Bavel-treffers. De bezoekers behoefden daarvoor geen briljante acties op de drassige mat te leggen.
Enkele wissels (Mika Gutierrez voor Roy Schrauwen en Tim van den Enden daarna voor de door een hamstringkwetsuur getroffen Mika) brachten geen ommekeer bij de thuisploeg. Al kwam die enkele keertjes dicht bij de belangrijke aansluitingstreffer.
Conform verwachting deed Dubbeldam na rust andermaal pogingen de marge snel te verkleinen. De hoop sloeg na luttele minuten al om in wanhoop. Een communicatiestoornis tussen de centrale verdedigers bij een Brabantse uitbraak bezorgde Bavel opnieuw een cadeautje (0-4). En daarmee was de verlate ‘pakjesmiddag’ nog niet achter de rug. Presentje vijf volgde tien minuten later (0-5).
De honger van Bavel dat van begin af aan meer felheid toonde en zodoende ook veruit de meeste persoonlijke duels won, bleek nog niet gestild. Met moeite voorkwam Dubbeldam een nog grotere marge. Toch kreeg de thuisploeg een excellente gelegenheid op de troostgoal. Bij een kopduel in de zestien werd Dennis Geschiere in de tang genomen. Rory van der Weijden zag de terecht toegekende strafschop echter gestopt door de Bavel-doelman. Het betekende de ultieme bevestiging van de algehele malaise deze middag bij Dubbeldam dat na precies negentig minuten stilzwijgend met gebogen hoofden richting douche trok.
Opstelling Dubbeldam: Roy de Graaf, Stan van Pelt, Dennis Stam, Rick de Graaf, Roy Schrauwen, RIck de Graaf, Kevin Bosman, Kjeld Koster, Dennis Geschiere, Jerry van Ingen, Enzo van de Vossenberg, Rory van der Weijden. Wissels: Mika Gutierrez, Tim van den Enden, Jurgen Abrahamse.

 

Dubbeldam 1 nieuws

Niet constant genoeg

Niet constant genoeg

Dordrecht - Xander Staphorst redde vijf minuten voor tijd de meubels voor Dubbeldam in de stadsderby met RCD (1-1). Een vrije trap van Dennis...

Lees meer

Volg Dubbeldam op social media

Op onze social media kanalen vind je live video’s, foto’s en ook updates van live verslagen op deze website. Volg ons ook en mis niets van deze leuke teams.