Selecteer pagina

Dubbeldam speelt niet

Gisteravond, woensdag 18 augustus, werden wij opgeschrikt door het plotselinge overlijden van onze penningmeester Frans de Bruin. We zijn totaal verslagen en kunnen en willen het nog niet geloven.
Zondag spraken we elkaar toen we deelnamen aan het Zebratoernooi van SSW en tegen het elftal van zijn zoon en onze oud-trainer Roy moesten aantreden.

Frans was veel meer dan een penningmeester. Nooit werd er tevergeefs een beroep op hem gedaan en waar mogelijk hielp hij altijd. Wat een tijd en energie heeft hij in de vereniging en het nieuwbouwproject gestoken. Maar hij was bovenal een buitengewoon vriendelijk mens, aardig en betrokken. Wat zullen we hem vreselijk gaan missen.

Onze gedachten gaan in de eerste plaats echter uit naar zijn vrouw Sjanie, kinderen, kleinkinderen en verdere familie. Wat een klap moet dit voor hen zijn en wij wensen hen dan ook veel sterkte en alle kracht in deze komende zware tijd.

Uit respect voor alles wat Frans voor onze club heeft betekend, heeft Dubbeldam zich teruggetrokken voor het Ries Fok sr toernooi bij EBOH. Wij komen dus vanavond en zaterdag niet in actie.