Selecteer pagina

Dubbeldam met zelfde selectie naar OHVV

Dubbeldam met zelfde selectie naar OHVV

Dubbeldam gaat met dezelfde selectie morgen naar Oudenhoorn. Alleen keeper Dylan gaat met het tweede naar JEKA. De zwart-witten zullen zich willen revancheren voor de onnodige nederlaag eerder dit jaar. Een overwinning zal ook noodzakelijk zijn om de koppositie in de tweede periode vast te houden en om ons te handhaven in de top van de derde klasse.

Schorsingen

Gelukkig geen schorsingen zodat we wat dat betreft volledig aan kunnen treden.

Blessures

Dennis Stam is op de weg na zijn knie-operatie maar kan nog niet spelen. We hebben goede hoop dat hij binnenkort weer op het veld te bewonderen zal zijn.
Rory van der Weijden heeft bij zijn vreselijke blessure toch schade aan de knieband opgelopen. Neemt niet weg dat hij van de week zijn revalidatie is gestart. Hij is vastberaden er in augustus weer te staan en wij kunnen hem slechts heel veel succes wensen. Wij hebben er alle vertrouwen in.
Twee weken geleden moest Max Bresser eerder het veld verlaten met een blessure. Vorige week zat hij al weer bij de selectie. Het was in deze wedstrijd echter niet nodig om risico’s te nemen en daarom bleef hij de gehele wedstrijd op de bank.

Routebeschrijving

Omdat vele Tom-Tom’s moeite hebben sportparken te vinden, rijden Dik van Valen, Roselie en Ton Schröder alle routes vooraf en maken een zeer gedetailleerde beschrijving die altijd klopt.
OHVV, Eeweg 31 te Oudenhoorn (50 km)
Randweg richting Breda nemen en vervolgens A16 richting Rotterdam. Bij knooppunt Ridderkerk de A15 richting Europoort opgaan. De A15 naar Europoort blijven volgen tot afrit 16 richting Spijkenisse. Bij verkeerslichten linksaf. U komt dan op de N218, die na 2 km verder gaat als Groene Kruisweg. Deze blijft u volgen tot de verkeerslichten na 4,6 km. Daar slaat u linksaf richting Verlengde Verdouwenhoeck. Na 990 meter op de rotonde de 1e afslag nemen de Gemeenlandsedijk Noord op. Na 65 meter rechtsaf de Oudelandsedijk oprijden. Na 4,6 km, de weg heet inmiddels Oude Waaldijk gaat de weg met een bocht naar links en heet dan Eeweg. U komt vervolgens in de bebouwde kom van Oudenhoorn. Wanneer de doorgaande weg daarna naar rechts gaat, houdt u links aan en vervolgt de Eeweg. Na zo’n 400 meter ligt het terrein van OHVV aan de linker kant.