Selecteer pagina

Dubbeldam laat voorsprong lopen

Dubbeldam laat voorsprong lopen

DORDRECHT-Dubbeldam heeft in de derde klasse D topper tegen IJsselmonde de zege laten lopen.Aan de Schenkeldijk waren zondagmiddag de Rotterdammers met 3-4 te sterk.
Na twintig minuten spelen in het eerste bedrijf leek er nog geen vuiltje aan de lucht voor Dubbeldam want Dennis Geschiere en Stan van Pelt hadden de Dordtse thuisclub op een comfortable 2-0 voorsprong gezet.
Wie dacht dat de strijd gelopen was kwam bedrogen uit. Een benutte strafschop voor IJsselmonde zorgde voor de aansluitingstreffer die kennelijk naar meer smaakte. Vervolgens sloeg IJsselmonde toe en nam door twee knappe afstandsschoten met 2-3 de leiding. Dubbeldam gaf zich niet gewonnen, stroote de mouwen op en vijf minuten voor tijd kopte, wie anders dan Dennis Geschiere de gelijkmakende 3-3 binnen.
Lang duurde de Dubbeldamse vreugde niet want zestig tellen later sloeg IJsselmonde alsnog toe met de 3-4. Deze dreun kwam Dubbeldam niet meer te boven en moest met lede ogen worden toegezien hoe de 3-4 eindzege naar IJsselmonde ging.
Bron: Dordt Centraal