Selecteer pagina

Dubbeldam na fraaie zege klaar voor koploper

Dubbeldam na fraaie zege klaar voor koploper

Klaar voor duel met koploper

Dordrecht – Vanwege het carnaval kwam dit weekeinde alleen het zondagteam van Dubbeldam in actie. De ploeg boekte in de derde klas van het zondagvoetbal een moeiteloze zege op hekkensluiter Victoria’04. In Vlaardingen werd het 0-4.
Daarmee zette Dubbeldam zich andermaal op de kaart voor een hoge klassering die minimaal recht geeft op kwalificatie voor de promotie-nacompetitie. Bovendien versterkte het met de overduidelijke triomf het zelfvertrouwen voor de confrontatie met de haast onaantastbare koploper Meeuwenplaat komende zondag aan de Schenkeldijk.
Een gemotiveerd Dubbeldam had Victoria al snel onder de knie. Enzo van den Vossenberg, Stan van Pelt en Jordy Wouters tekenden voor een 0-3 ruststand. Max Bresser voegde daar na de hervatting nog een goaltje aan toe (0-4). De zege had ruimer kunnen uitvallen indien de Vlaardingse doelman niet een strafschop had gestopt en Dubbeldams koningsschutter Dennis Geschiere wat meer geluk had gekend in de afronding.
Koploper Meeuwenplaat voegde andermaal drie punten toe aan z’n totaal via een 4-2 zege op Kethel Spaland. De runners-up Virtus Zevenbergen en RCD Dordrecht kwamen vanwege carnaval niet in actie. Ook hoogvlieger FC IJsselmonde pakte de volle winst. De stand bovenaan is nu: Meeuwenplaat 13-37, Virtus 13-30, RCD en FC IJsselmonde 13-27, Dubbeldam 14-26. Komende zondag staat dus Dubbeldam – Meeuwenplaat op de agenda.
Bron: De Stem van Dordt