Selecteer pagina

Dubbeldam dicht bij ticket

Dubbeldam dicht bij ticket

Door een fraaie 2-5 zege op DHL blijft Dubbeldam in de race om promotie naar de tweede klas. Rechtstreeks kan dat overigens niet meer gebeuren omdat het leiderstrio Wilhelmus, HMSH en Coal niet meer is te achterhalen. Voor promotie is Dubbeldam nu aangewezen op de nacompetitie. Om zeker te zijn van dat ticket moet het zondag thuis winnen van SEP.

Ondanks de riante zege keek Dubbeldam bij DHL al snel tegen een achterstand aan. Speler Jerry van Ingen: “In de eerste twintig minuten speelden veel te slap en kwamen dan ook terecht met 1-0 achter. Gelukkig konden ik en Dennis Geschiere voor rust dat nog ombuigen naar een 1-2 voorsprong. Na rust een ander en scherp Dubbeldam. We kwamen gelijk op 1-3 door Wesley Borsboom . Daarna scoorde DHL uit het niets de 2-3 en werd het nog even spannend. Maar nogmaals ik en Dennis zorgden uiteindelijk voor de terechte 2-5 overwinning”.

*Het topduel in de derde klas ‘hoog’ tussen Wilhelmus en HMHS eindigde in een zege voor Wilhelmus. Stand bovenaan met nog één speelronde: Wilhelmus 10-23, HMSH en Coal 10-22, Dubbeldam 10-18.

*Dubbeldam sluit de voorjaarscompetitie zondag af met een thuiswedstrijd tegen SEP.

Bron Stem van Dordt

lees ook