Selecteer pagina

Dubbeldam 6 kan goede zaken doen tegen HZ’75

Dubbeldam 6 kan goede zaken doen tegen HZ’75

Details

DatumTijdLeagueSeizoen
18/1110:306e klasse2018 - 2019

Het is zondag Hooge Zwaluwe – Dubbeldam-dag. Dubbeldam 5 speelt tegen het tweede team van Hooge Zwaluwe 75 en twee uur later om half een speelde het vierde tegen HZ’75 1.

Bij een zege kan Dubbeldam 6 weer het vizier op de top van het klassement houden. Deze zondag spelen enkele teams die hoger staan tegen elkaar. Daarbij moet Dubbeldam nog een wedstrijd inhalen.
Dubbeldam 6 staat momenteel zesde op de ranglijst, maar heeft nog een wedstrijd tegen Victoria’03 in te halen.
Ze hebben inmiddels zes wedstrijden gespeeld en bijna alle teams die boven hen staan op de ranglijst hebben ze al gehad.
Nu dus alle kans om verder te klimmen.

Tegenstander van zondag HZ’75 2 moet ook nog inhalen tegen Victoria’03 en speelde dus tot op heden ook zes wedstrijden.
Net als Dubbeldam verloren zij de helft van deze wedstrijd. Verschil is dat Dubbeldam er ook drie won, terwijl HZ’75 twee partijen wist te winnen en een keer gelijk speelde.
Met deze resultaten staan ze inmiddels op de achtste plaats van de rangschikking.

HZ’75 kende een ijzersterke opening van het seizoen met een zege op het zeer sterke ZBC’97 4 met maar liefst 5-2. Een week later gevolgd door een gelijkspek in Zevenbergen tegen Virtus.

Na een vrij weekend volgde een nederlaag met zevenklapper tegen Schijf en ook de uitwedstrijd in Etten-Leur tegen Unitas’30 werd met duidelijke cijfers 6-3 verloren. Koploper SSW werd wel goed weerstand geboden, maar uiteindelijk moest HZ’75 met 2-4 het hoofd buigen voor de Zeehavenlaan-bewoners.

De nipte uitzege van afgelopen zondag in en tegen Hoeven zal het team weer vertrouwen gegeven hebben, maar ook Dubbeldam won afgelopen zondag. Het belooft een spannend duel te worden.

Klik op verslag voor meer informatie over de door Dubbeldam gespeelde wedstrijden

Locatie

Sportpark Het Moerbos
Stationsweg 3, 4927 RL Hooge Zwaluwe, Nederland