Dubbeldam 3 vs JEKA 10 (On time)


DatumWedstrijdTijd/resultatenLeagueLocatieArtikel
Dubbeldam 3 vs JEKA 104e klasse

JEKAEen echte topper in de vierde klasse aanstaande zondag aan de Schenkeldijk. De nummers een en twee resp. Dubbeldam 3 en JEKA 10 strijden vanaf 12.00 uur om de koppositie.

Voor aanvang van de competitie deed JEKA ook mee in het bekertoernooi. Na twee nederlagen, de eerste thuis met 2-4 tegen Dongen 5 en een week later uit tegen Welberg 2 met 4-2, sloten ze de poulefase af met een 2-6 zege op Virtus 3 uit Zevenbergen.

In de competitie gaat het veel beter met de ploeg uit Breda. Zonder puntverlies reizen ze zondag af naar De Schenkeldijk en alleen op basis van een minder doelsaldo dan onze sterren staan ze op de tweede plaats.

De uitslagen van JEKA zijn tot op heden iets minder overtuigend dan van onze mannen. Zo was er een zege met een doelpunt verschil tegen Rood Wit W en afgelopen zondag tegen RCD.
Alleen tegen Beek Vooruit schoten ze met 5-0 uit hun slof. De andere twee wedstrijden tegen IFC en DIA werden met twee doelpunten verschil gewonnen.

Uitslagen JEKA 10

Daarmee komt hun doelsaldo op 15 voor en 4 tegen en dat afgezet tegen Dubbeldam dat een doelsaldo heeft van 26 voor en 8 tegen.

Het belangrijkste duel voor Dubbeldam 3 de derby tegen RCD wonnen we met 1-6, een week later gevolg door een ruime 7-0 zege op UVV’40 en dan had de score in de tweede helft eigenlijk nog wel verder opgevoerd kunnen worden.

Ook afgelopen zondag scoorde Dubbeldam zeven keer tegen Rood Wit W maar kregen we ook vijf tegentreffers te verwerken.

De eerste twee speelronden tegen Boeimeer en Beek Vooruit leverden beiden een 3-1 zege op.
Klik hieronder op artikel op de wedstrijdverslagen van @takkie82 na te lezen, het is echt de moeite waard

Vanaf 12.00 uur kunnen onze sterren een ieders steun hard gebruiken en rekenen daar ook op!!