Details

DatumTijdLeagueSeizoen
09/1211:00reserve 2e klasse2018 - 2019

Resultaten

Club1e Helft2e HelftDoelpuntenUitslag
Dubbeldam 2134Win
Steenbergen 2011Loss

Dubbeldam 2

Roy de Graaf Keeper
Enzo van de Vossenberg Middenvelder
Sjors Volder Aanvaller 27', 47'
Fabian Kaljée Verdediger
Arne van Weerden Verdediger
Koen Boutens Verdediger
Sven den Engelsen Middenvelder
Jordy Wouters Middenvelder
Mischa Brassien Middenvelder
Davey Geschiere Aanvaller 49', 77'
Corné Pellikaan Verdediger
Sjoerd Boutens Aanvaller
Jim Voll Middenvelder
Mike Behr
  4 3

Steenbergen 2

1

Locatie

Sportpark Schenkeldijk
Zuidendijk 487, 3328 LE Dordrecht, Nederland

Zondag staat de laatste wedstrijd voor Dubbeldam 2 in 2018 op het programma en het is een ware topper. De nummers 2 en 3 van de reserve tweede klasse staan tegenover elkaar.

Met 18 punten uit 10 wedstrijden staat Steenbergen dus derde. Het puntentotaal werd opgebouwd door zes overwinningen en vier nederlagen. Opvallend dat ze een doelsaldo van slechts  +1 hebben.

De eerste twee wedstrijden van de competitie gingen verloren voor Steenbergen. Pas op 7 oktober boekten ze hun eerste zege. Van het stugge sc Gastel wonnen ze ruim met 5-1. Een week later volgde een misstap met maar liefst 5-0 tegen Steen.

Toen brak een sterke periode aan voor Steenbergen met vier zeges op rij en niet tegen de minste tegenstanders. Sterke ploegen als VVR, Zundert en Groen Wit werden verslagen, maar op 25 november bleek koploper Virtus toch net een maatje te groot met 4-1.

Afgelopen zondag wonnen ze nipt met 1-0 van Terneuzen.

Dubbeldam 2 speelde een schitterende eerste seizoenshelft en hopelijk kunnen ze dit belonen in de laatste wedstrijd met een zege tegen de nummer drie.

Door een wat stroeve start waarin onnodig punten werden verspeeld, werd de eerste periode ondanks een zege op de koploper toch een prooi voor de nummer 1 Virtus.

In de tweede periode heeft Dubbeldam de volle buit tot nu toe behaald en het zou mooi zijn als het team van Paul Wols en zijn staf dit seizoen in ieder geval een periodetitel zou kunnen winnen.

Wij rekenen er op dat vele Dubbeldammers zondag om 11.00 uur het tweede aan komen moedigen.